Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Selamlar,
Yıkanmaya, sürtünmeye ve solmaya daha dayanıklıdır. Kumaş kalemi kullanmanız daha iyi olur.
Yıkanmaya, sürtünmeye ve solmaya daha dayanıklıdır. Kumaş kalemi kullanmanız daha iyi olur.
SadeceEfe 2
Üstün
Selam,
Hocam ütülesem falan belki daha iyi olur dediler doğru mu acaba?
barishizm 11
Yetkin
%100 pamuklu t-shirtlerde kalıcılık oranı oldukça yüksek, bir de kuruduktan sonra ütü basarsınız mis gibi olur.
- Makaleler
- 5
Kuruduktan sonra ters çevirip ütüleyin diyorlar. Hiç denemedim, kaleme göre değişkenlik gösterebilir. Karar sizin.Hocam ütülesem falan belki daha iyi olur dediler doğru mu acaba?
SadeceEfe 2
Üstün
@Afterbyte @barishizm sağ olun hocalarım iyi günler diliyorum.
@Afterbyte hocam tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın ama acaba şu kalem kumaş kalemi midir işimi görür mü yani tişört üstünde.
@Afterbyte hocam tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın ama acaba şu kalem kumaş kalemi midir işimi görür mü yani tişört üstünde.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 5
Kumaş kalemi bu hocam. Hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum.@Afterbyte @barishizm sağ olun hocalarım iyi günler diliyorum.
SadeceEfe 2
Üstün
Kumaş kalemi bu hocam. Hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum.
Akrilik yazınca kafam karışmıştı kumaş kalemi olması yeterli sağ olun.
- Makaleler
- 5
Emin olmak için konu açın isterseniz.Akrilik yazınca kafam karışmıştı kumaş kalemi olması yeterli sağ olun.
SadeceEfe 2
Üstün
Gerek yok hocam ya aldım artık boş verin.