SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 14 Haziran 2025 #1 Merhaba, ben anı olarak tişörtümü arkadaşlarıma imzalatacağım. Arkadaşım kumaş kalemi ile imzalat dedi. Gerçekten işe yarar mı, silinme gibi bir durum olur mu imzaların?
Merhaba, ben anı olarak tişörtümü arkadaşlarıma imzalatacağım. Arkadaşım kumaş kalemi ile imzalat dedi. Gerçekten işe yarar mı, silinme gibi bir durum olur mu imzaların?
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 14 Haziran 2025 #2 Selamlar, Yıkanmaya, sürtünmeye ve solmaya daha dayanıklıdır. Kumaş kalemi kullanmanız daha iyi olur.
Selamlar, Yıkanmaya, sürtünmeye ve solmaya daha dayanıklıdır. Kumaş kalemi kullanmanız daha iyi olur.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 14 Haziran 2025 #3 Afterbyte dedi: Selam, Yıkanmaya, sürtünmeye ve solmaya daha dayanıklıdır. Kumaş kalemi kullanmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ütülesem falan belki daha iyi olur dediler doğru mu acaba?
Afterbyte dedi: Selam, Yıkanmaya, sürtünmeye ve solmaya daha dayanıklıdır. Kumaş kalemi kullanmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ütülesem falan belki daha iyi olur dediler doğru mu acaba?
barishizm Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 324 Çözümler 6 Beğeniler 317 Yer Vilnius, Litvanya 14 Haziran 2025 #4 %100 pamuklu t-shirtlerde kalıcılık oranı oldukça yüksek, bir de kuruduktan sonra ütü basarsınız mis gibi olur.
%100 pamuklu t-shirtlerde kalıcılık oranı oldukça yüksek, bir de kuruduktan sonra ütü basarsınız mis gibi olur.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 14 Haziran 2025 #5 SadeceEfe dedi: Hocam ütülesem falan belki daha iyi olur dediler doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kuruduktan sonra ters çevirip ütüleyin diyorlar. Hiç denemedim, kaleme göre değişkenlik gösterebilir. Karar sizin.
SadeceEfe dedi: Hocam ütülesem falan belki daha iyi olur dediler doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kuruduktan sonra ters çevirip ütüleyin diyorlar. Hiç denemedim, kaleme göre değişkenlik gösterebilir. Karar sizin.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 14 Haziran 2025 #6 @Afterbyte @barishizm sağ olun hocalarım iyi günler diliyorum. @Afterbyte hocam tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın ama acaba şu kalem kumaş kalemi midir işimi görür mü yani tişört üstünde. https://www.amazon.com.tr/edding-5300-akrilik-mark%C3%B6r-ince/dp/B08HS4N7SM?sr=8-5 Son düzenleme: 15 Haziran 2025
@Afterbyte @barishizm sağ olun hocalarım iyi günler diliyorum. @Afterbyte hocam tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın ama acaba şu kalem kumaş kalemi midir işimi görür mü yani tişört üstünde. https://www.amazon.com.tr/edding-5300-akrilik-mark%C3%B6r-ince/dp/B08HS4N7SM?sr=8-5
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 15 Haziran 2025 #7 SadeceEfe dedi: @Afterbyte @barishizm sağ olun hocalarım iyi günler diliyorum. @Afterbyte hocam tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın ama acaba şu kalem kumaş kalemi midir işimi görür mü yani tişört üstünde. https://www.amazon.com.tr/edding-5300-akrilik-mark%C3%B6r-ince/dp/B08HS4N7SM?sr=8-5 Genişletmek için tıkla... Kumaş kalemi bu hocam. Hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum.
SadeceEfe dedi: @Afterbyte @barishizm sağ olun hocalarım iyi günler diliyorum. @Afterbyte hocam tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın ama acaba şu kalem kumaş kalemi midir işimi görür mü yani tişört üstünde. https://www.amazon.com.tr/edding-5300-akrilik-mark%C3%B6r-ince/dp/B08HS4N7SM?sr=8-5 Genişletmek için tıkla... Kumaş kalemi bu hocam. Hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 15 Haziran 2025 #8 Afterbyte dedi: Kumaş kalemi bu hocam. Hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Akrilik yazınca kafam karışmıştı kumaş kalemi olması yeterli sağ olun.
Afterbyte dedi: Kumaş kalemi bu hocam. Hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Akrilik yazınca kafam karışmıştı kumaş kalemi olması yeterli sağ olun.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 15 Haziran 2025 #9 SadeceEfe dedi: Akrilik yazınca kafam karışmıştı kumaş kalemi olması yeterli sağ olun. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için konu açın isterseniz.
SadeceEfe dedi: Akrilik yazınca kafam karışmıştı kumaş kalemi olması yeterli sağ olun. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için konu açın isterseniz.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 15 Haziran 2025 #10 Afterbyte dedi: Emin olmak için konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam ya aldım artık boş verin.
Afterbyte dedi: Emin olmak için konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam ya aldım artık boş verin.