Bence de sağlık açısından berbat bir sözdür size katılıyorum hocam, her gün sebzeyle beslenilir gayet sağlıklı fakat vücudun proteine de ihtiyacı var güç kaybı olur bu yüzden bu söz sağlık açısından geçersizdir vicdan da bir yere kadar yani.

Son düzenleme:
Hayvanlarin odurulmesinde ya da yenmesinde sorun yok, et yiyoruz sonucta buyuk cogunlugumuz ama sokaklari kan golune cevirmek ya da ilkel yontemlerle veya beceriksizlik sonucu hayvana aci cektirerek oldurmek asil sorun. Sokak aralarinda ya da yol kenarlarinda kurban kesenlerin engellenmesi lazim.

Sokak sokak hayvan kesen varlıklar, her yeri kan gölüne çeviren kendini bilmez insanlar, her kurban bayramında kendini kesen varlıklar, bir de üzerine hayvanları kaçıran, hayvana o günü direkt olarak kabus eden aptallar olduğu sürece saçma sapan bir şey, tüm şehri saran saçma sapan kokuyu da geçtim yani.

Çağ dışı kalmış bir İslam geleneği, keşke bitse.

Her belediye belirler bir yer toplan orada kes kardeşim, sokakta niye kesiyorlar?

Not: Ete bayılırım.

Bizim toplumu çok fazla anlayamıyorum oruç tutarlar, kurban keserler, namaz kılarlar ama bazı durumlarda bazı şeyler işlerine gelmediğinde çoğu kez her türlü ahlaksızlığı yaparlar ve din filan tanımazlar.