Detaylar
Kim cevapladı?ATTILA
Uzman
Bu arkadaşın mesajlarının hepsi aynı, entelektüel ama topluma zararlı olan kesimden.
Hocam selam 'mesajlarının hepsi aynı'dan kastınızı anlayamadım ayrıca bu düşüncelerin topluma ne tarz bir zararı var.
Ben her zaman hayvan yemeye okeyim değişen bir şey yok.
Hocam selam 'mesajlarının hepsi aynı'dan kastınızı anlayamadım ayrıca bu düşüncelerin topluma ne tarz bir zararı var.
İbadetini yerine getiren bir insanın yüzün aptal demenin nasıl bir faydası varsa o tarz bir zararı var ki eleştiri düşünerek yaptığını düşünmüyorum.
Bu tür kişilerin tartıştığı veya kişisel konularda ki mesajlarını gördüğüm zaman bu arkadaşın eleştiri veya tavsiye vermesini topluma zarar olarak görüyorum, hepsinden kastım bu tür konularda yaptığı yorumlar.
ATTILA
Uzman
İbadetini yerine getiren bir insanın yüzün aptal demenin nasıl bir faydası varsa o tarz bir zararı var ki eleştiri düşünerek yaptığını düşünmüyorum.
Bu tür kişilerin tartıştığı veya kişisel konularda ki mesajlarını gördüğüm zaman bu arkadaşın eleştiri veya tavsiye vermesini topluma zarar olarak görüyorum, hepsinden kastım bu tür konularda yaptığı yorumlar.
He hocam ben de bana laf attınız sandım, iyi geceler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, toplu hayvan katliamı deniyor iyi güzel de o fabrikalarda vesaire günde kaç bin hayvan kesiliyor acaba? Sayısal olarak bi' veriye sahip değilim ama sırf insanlar dini ibadetlerini bu şekilde yapıyor diye, içinde "din" geçtiği için karşı çıkmak bana gereksiz geliyor.
Her gün binlerce insan zaten mideye inmek, giyilmek veya faydalanmak için kullanılıyor. Bir gün belki daha fazlası kullanıldı diye karşı çıkmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Her gün binlerce insan zaten mideye inmek, giyilmek veya faydalanmak için kullanılıyor. Bir gün belki daha fazlası kullanıldı diye karşı çıkmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyan Sincap
Üstün
Gardaş şaka maka kestiler biraz sonra afiyetle gömeceğem. Agnostikliğimizi bir kenara koyalım.
Gardaş şaka maka kestiler biraz sonra afiyetle gömeceğem. Agnostikliğimizi bir kenara koyalım.
Kurban kesildiği gibi yenmez diye biliyorum. 1 gün beklemesi lazım haberde söylemişlerdi.
Yeni konular
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-