Yer
Kaer Morhen
Beyaz bir sistem kurmak istedim ve sonuç olarak biraz olağan dışı olduğunu belirtmem gerek sanırım. Düzeltmem gereken bir şey varsa veya fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Soğutucuya takılan fanı boşta kaldığı için taktım ama bence fena değil.

WhatsApp Image 2025-12-25 at 20.22.02.webp

WhatsApp Image 2025-12-25 at 20.22.03.webp

WhatsApp Image 2025-12-25 at 20.22.02 (1).webp

WhatsApp Image 2025-12-25 at 20.22.02 (2).webp

Son düzenleme:
Biraz renk uyumu kötü. Soğutucu bloğu ve ekran kartı siyah. PSU kabloları da siyah durduğu için karışım pek iyi durmamış. Alttaki 2 fan hem işlevsellik hem de görüntü olarak kötü duruyor. Onları yukarı ızgara varsa takabilirsin daha güzel durur. Yandaki 2 fanı çözemedim.

Sadelik olarak güzel, mousepad değiştirilebilir. Klavye de siyah olsa 10 numara.

Ellerinize sağlık. Tam beyaz setup kurmak maliyeti baya artırabilir ama bu şekilde siyah-beyaz bir tema yakalanmış gibi, kötü değil. Tabii ki eksikleri var. Öncelikle arkadaki kablo karmaşasını yok etmek lazım. Onları gizlemeni öneririm. Modemi de masanın altına alabilirsin. Onun dışında monitörlere monitör kolu alıp çok daha estetik bir görüntü ve daha rahat bir kullanım yakalayabilirsin. İyi olan monitörünü ana monitör olarak kullan ve tam ortala, düz dursun. Diğeri de sola koyabilirsin çapraz şekilde veya dikey kullanabilirsin ki daha iyi olur. Mousepad olarak 50x50 veya o civarlarda bir şey almanı öneririm. Wallpaper Engine ile güzel wallpaperlar kullanabilirsin. Klavye de pek gitmemiş söyleyeyim.

Biraz renk uyumu kötü. Soğutucu bloku ve ekran kartı siyah. PSU kabloları da siyah durduğu için karışım pek iyi durmamış. Alttaki 2 fan hem işlevsellik hem de görüntü olarak kötü duruyor. Onları yukarı ızgara varsa takabilirsin daha güzel durur. Yandaki 2 fanı çözemedim.

Sadelik olarak güzel, mouse pad değiştirilebilir. Klavye de siyah olsa 10 numara.

Evet siyah olan her şey önceden alındığı için rengi önemsememiştim fakat para şimdilik bunlara yetince böyle kaldı. Alttaki fanlar ucuza kaçtığımdan non RGB aldım üstte ızgara var ama GPU için alta taktım belki sırıtmaz diye. Yandaki fanlar ise öyle işte.:)

Masa fazla dar olmuş, genişlik açısından kasayı tam monitörlerin üstüne duvara monte edebilirsin daha şık bir görünüm alır, kabloları gizlemek için kablo hortumu kullan. Fakat masayı ileride kesinlikle değiştir. Geniş masa her zaman için daha iyi olur. Yakınlık açısından gözler zarar görür. Onun dışında klavye ve mouse uyumuda berbat güzel bir klavye mouse tercih edebilirsin. Öncelik olarak kabloları yok etmen gerekecek. Onun dışında güzel.

Ellerinize sağlık. Tam beyaz setup kurmak maliyeti bayağı artırabilir ama bu şekilde bazı siyah-beyaz bir tema yakalanmış gibi, kötü değil. Tabii ki eksikleri var. Öncelikle arkadaki kablo karmaşasını yok etmek lazım. Onları gizlemeni öneririm. Modemi de masanın altına alabilirsin. Onun dışında monitörlere monitör kolu alıp çok daha estetik bir görüntü ve daha rahat bir kullanım yakalayabilirsin. İyi olan monitörünü ana monitör olarak kullan ve tam ortala, düz dursun. Diğeri de sola koyabilirsin çapraz şekilde veya dikey kullanabilirsin ki daha iyi olur. Mouse pad olarak 50x50 veya o civarlarda bir şey almanı öneririm. Wallpaper Engine ile güzel wallpaperlar kullanabilirsin. Klavye de pek gitmemiş söyleyeyim.
Evet çok haklısınız ama arka tarafı gösterirsem kalpten gidersiniz herhalde. :D Modem kablo kısa kaldığı için yukarıya aldım, hafta sonu halledeceğim. Monitör için ise kollar şimdilik ikinci planda; çünkü GPU için para biriktiriyorum. Klavye de değişecek hocam...:rolleyes:

Evet çok haklısınız ama arka tarafı gösterirsem kalpten gidersiniz herhalde. :D Modem kablo kısa kaldığı için yukarıya aldım, hafta sonu halledeceğim. Monitör için ise kollar şimdilik ikinci planda; çünkü GPU için para biriktiriyorum. Klavye de değişecek hocam...:rolleyes:
Umarım ki istediğiniz gibi olur hocam. Sorularınız olursa sorabilirsiniz.

Masa fazla dar olmuş, genişlik açısından kasayı tam monitörlerin üstüne duvara monte edebilirsin daha şık bir görünüm alır, kabloları gizlemek için kablo hortumu kullan. Fakat masayı ileride kesinlikle değiştir. Geniş masa her zaman için daha iyi olur. Yakınlık açısından gözler zarar görür. Onun dışında klavye ve mouse uyumuda berbat güzel bir klavye mouse tercih edebilirsin. Öncelik olarak kabloları yok etmen gerekecek. Onun dışında güzel.

Hocam masa maalesef alan kalmadığı için değiştiremiyorum. Klavye kesinlikle değişecek ve kablo için ayarlama yapacağım. Ah şu GPU işini halledebilseydim...

Hocam masa maalesef alan kalmadığı için değiştiremiyorum. Klavye kesinlikle değişecek ve kablo için ayarlama yapacağım. Ah şu GPU işini halledebilseydim...
Bütçenize göre öneri konusu açarsanız her türlü yardımcı oluruz hocam, kasa için duvar rafı önerisi de isteyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: