Bütçenize göre öneri konusu açarsanız her türlü yardımcı oluruz hocam, kasa için duvar rafı önerisi de isteyebilirsiniz.
Hocam aslında pek de rahatsız etmiyor. Şimdilik diğer bileşenlere yatırım yapmayı düşünüyorum.
Bütçenize göre öneri konusu açarsanız her türlü yardımcı oluruz hocam, kasa için duvar rafı önerisi de isteyebilirsiniz.
Kablolamanın elden geçirilmesi gerek. Beyaz sistemlerde ekran kartının siyah/gri olması çok sorun olmuyor. Sizin sisteminizde sırıtan kule tipinin rengi olmuş. Ya beyaz yapın ya da kendi siyah fanını takın. Onun haricinde alttaki fanlar da gereksiz, kasa o tarz bir fan yerleşimi için uygun değil. Yerinizde olsam onları yukarı egzoz olarak takardım.
Soğutucuya kendi fanı duruyorsa onu takıp alt ikiliyle birlikte 3 fanı yukarı alabilirsiniz.Teşekkür ediyorum hocam. O zaman non RGB versiyonundan bir adet daha alıp üste üçlü yapayım bari.
Soğutucuya kendi fanı duruyorsa onu takıp alt ikiliyle birlikte 3 fanı yukarı alabilirsiniz.
mATX anakartlarda bence daha kompakt kasalar kullanılmalı. ATX kasalarda mATX anakart biraz tuhaf duruyor, kasayı dolduramıyorsunuz.
Ben de uzun süre ATX kasa ve anakart kullandım, hâlâ da kullanıyorum ama artık o hantal kasalardan çok sıkıldım. Şimdi sıfırdan bir sistem toplasam mATX anakart ve kompakt bir kasa tercih ederim. İnsan yaş aldıkça daha minimalist oluyormuş, onu anladım.Dediğiniz mantıklı aslında ne de olsa camdaki beyaz şeritten gözükmüyor. Evet hocam aslında ATX kullanıyordum ama sistem güncellemesi ile mecbur mATX anakarta düştük.
Hocam valla eline sağlık, ben şahsen çok beğendim. Bence renk uyumu felan da gayet hoş olmuş. Günümüz koşullarında hepsini aynı renk yapmak çok mümkün olmuyor. Güle güle kullanınBeyaz bir sistem kurmak istedim ve sonuç olarak biraz olağan dışı olduğunu belirtmem gerek sanırım. Düzeltmem gereken bir şey varsa veya fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Soğutucuya takılan fanı boşta kaldığı için taktım ama bence fena değil.
Eki Görüntüle 213252
Eki Görüntüle 213253
Eki Görüntüle 213254
Eki Görüntüle 213255