Detaylar
Kim cevapladı?Bir yerden kravat almıştım. Arkadaşlarım Kürt kravatı gibi dediler. Ne demek bu Kürt kravatı? Nasıl oluyor?
Aldığım kravat bunun aynısı.
Eki Görüntüle 140473
Çok renkli ve desenli olduğu için öyle demişlerdir.
Son düzenleyen: Moderatör:
cemkaraca
Yetkin
Sanırım öyle. Siyah kravat alacağım yarın bir gün.Öyle bir şey yok. Muhtemelen kravatın abartılı görüntüsünü eleştirmek için kullandılar bu tabiri. Konudan bağımsız, bu tarz kravatları fazla önermiyorum. Hoş durmuyorlar ve takım elbisede sırıtıyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
cemkaraca
Yetkin
Ben beğendim şahsen. İçime sindi. Takım elbisemde siyah olduğu için uyumlu olur diye düşündüm. Tabii düz renk kravattan sıkıldığım için bunu aldım.Takım elbiseler marjinallik yaratmak için değil sade ve şık olmak için giyilen şeyler. CS skini gibi çok garip duruyor.
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Ben beğendim şahsen. İçime sindi. Takım elbisemde siyah olduğu için uyumlu olur diye düşündüm. Tabii düz renk kravattan sıkıldığım için bunu aldım.
Dediğimiz gibi, takım elbiseler için en ideali fazla karmaşık desenli olmayan ve mümkünse sade tasarımlardır. Tercih yine sizin ama takım elbisenizde sırıtmaması için daha sade bir şey almanız estetik olarak daha hoş gözükecektir.