cemkaraca

Yetkin
Bi yerden kravat almıştım. Arkadaşlarım kürt kravatı gibi dediler. Ne demek bu kürt kravatı? Nasıl oluyor?

Aldığım kravat bunun aynısı
1744570774469.webp

Öyle bir şey yok. Muhtemelen kravatın abartılı görüntüsünü eleştirmek için kullandılar bu tabiri. Konudan bağımsız, bu tarz kravatları fazla önermiyorum. Hoş durmuyorlar ve takım elbisede sırıtıyorlar.

Öyle bir şey yok. Muhtemelen kravatın abartılı görüntüsünü eleştirmek için kullandılar bu tabiri. Konudan bağımsız, bu tarz kravatları fazla önermiyorum. Hoş durmuyorlar ve takım elbisede sırıtıyorlar.
Sanırım öyle. Siyah kravat alacağım yarın bir gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane vampir filmi izlemiştim oradaki drakulanin kravatı buna çok benziyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben beğendim şahsen. İçime sindi. Takım elbisemde siyah olduğu için uyumlu olur diye düşündüm. Tabii düz renk kravattan sıkıldığım için bunu aldım.

Dediğimiz gibi, takım elbiseler için en ideali fazla karmaşık desenli olmayan ve mümkünse sade tasarımlardır. Tercih yine sizin ama takım elbisenizde sırıtmaması için daha sade bir şey almanız estetik olarak daha hoş gözükecektir.

Attığım resim biraz abartı kaçmış olabilir. Üstümde böyle duruyor. Bu resime göre eleştirirseniz sevinirim.

1744572443630.webp