Kravat güzel bence ama ben çizgili ceketleri pek sevmiyorum yaşlılar giyiyo genelde. Ha ama çok da kötü değil.Attığım resim biraz abartı kaçmış olabilir. Üstümde böyle duruyor. Bu resime göre eleştirirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 140478
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
3 ceketim var biri bunun gibi çizgili, diğerleri düz siyah. Düz siyah için sade renk kravatım var siyah ve mavi olmak üzere. Bu cekette uyar diye bu renk kravat aldım. Kravatın üstünde siyah çizgiler var ama sırıtmıyor, ilk attığım resim temsili idi, çok kaba durmuş.Kravat güzel bence ama ben çizgili ceketleri pek sevmiyorum yaşlılar giyiyo genelde. Ha ama çok da kötü değil.
Bu kravatı filmlerdeki takım elbiseli Kürtler takıyor diye demişlerdir onların klavatı kırmızı oluyor.Bi yerden kravat almıştım. Arkadaşlarım kürt kravatı gibi dediler. Ne demek bu kürt kravatı? Nasıl oluyor?
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
3 ceketim var biri bunun gibi çizgili, diğerleri düz siyah. Düz siyah için sade renk kravatım var siyah ve mavi olmak üzere. Bu cekette uyar diye bu renk kravat aldım. Kravatın üstünde siyah çizgiler var ama sırıtmıyor, ilk attığım resim temsili idi, çok kaba durmuş.
Eğer çizgiler, yani renkler arasındaki geçiş göze batacak kadar fazla değilse sorun olmayacaktır. Kontrast mevzusu diyebiliriz özetle.
cemkaraca
Yetkin
Hiç denk gelmedim. Konuda dalga geçenler olmuş, benim amacım o değil kesinlikle. Sadece arkadaşlarımın dediğine anlam veremediğim için sordum.Bu kravatı filmlerdeki takım elbiseli Kürtler takıyor diye demişlerdir onların klavatı kırmızı oluyor.
Bir yerden kravat almıştım. Arkadaşlarım Kürt kravatı gibi dediler. Ne demek bu Kürt kravatı? Nasıl oluyor?
Aldığım kravat bunun aynısı.
Eki Görüntüle 140473
Sanırım bu kravatı forumda bir tek ben beğendim, acaba zevksiz miyim ne?

Galiba biraz öyle duruyor.Takım elbiseler marjinallik yaratmak için değil sade ve şık olmak için giyilen şeyler. CS skini gibi çok garip duruyor.
cemkaraca
Yetkin
Bu komikmiş ama anlamadım. Yazı komik
Aşırı desenli (arkadaşların dediği gibi sanki CS skini gibi) kravat veya takım elbiseleri kısaca ve kabaca betimlemek için kullanılır. Benim şahsi fikrimce takım elbise ve kravatlar sade ve tek renk olmalı. Öyle desenli falan garip duruyor cidden.Bi yerden kravat almıştım. Arkadaşlarım kürt kravatı gibi dediler. Ne demek bu kürt kravatı? Nasıl oluyor?
cemkaraca
Yetkin
İlk resim konusunda haklısınız. Konuda, direkt üstüme taktığım bi resim paylaştım ona da bakar mısınız? İlk resim biraz abartı kaçmış.Aşırı desenli (arkadaşların dediği gibi sanki CS skini gibi) kravat veya takım elbiseleri kısaca ve kabaca betimlemek için kullanılır. Benim şahsi fikrimce takım elbise ve kravatlar sade ve tek renk olmalı. Öyle desenli falan garip duruyor cidden.