Kurtlar Vadisi abartılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, attım bombayı, bakalım linçler nasıl gelecek.

Biraz izlemeye çalıştım, illallah ettim, cidden bak. 97 bölüm izleyemem. Büyük ihtimalle acayip büyük linç yerim ama çok kötü, cidden bak.
Senin için okunacak, benden demesi.

Evet, attım bombayı, bakalım linçler nasıl gelecek.

Biraz izlemeye çalıştım, illallah ettim, cidden bak. 97 bölüm izleyemem. Büyük ihtimalle acayip büyük linç yerim ama çok kötü, cidden bak.
Döneminin en popüler dizisiydi.

Şu kadar söyleyeyim; Bulunduğum yerde kıraathaneler tıklım tıklım dolardı ve çıt ses çıkarmadan pür dikkat izlenirdi. Muhtemelen o dönemleri yaşamadığın için şu an sana garip geliyor.

Vallahi belki yaşamadığım için olabilir. Ama bilmiyorum baygın geldi, yok gizli yerler veya gizli istihbarat falan.

Ben de bitirmedim ancak kaliteli dizi olduğunu net olarak söyleyebilirim. Eğer Ömer Baba ve Polat ile Elif'in bankta romantizm kısımlarının hepsini izlediyseniz bariz sıkacaktır. Onlar sadece dakika uzatılması için koyulmuş, çok belli. Bu iki şeyi ileri sara sara izlerseniz daha çok keyif alacağınızı garanti edebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…