Kurtlar Vadisi abartılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En güzel diziler ve filmler bunlardır. Bence de abartılıyor sanırım.

Recep İvedik 1, 2, 3, Squid Game, Alice in Borderland, Süngerbob Kareşort, Sürekli Dizi, Rambo, Terminatör, John Wick, Komando, Arabalar, Oyuncak Hikayesi.

Bizlere düşen ise her görüşe saygılı olmak.

Aradan Squid Game ve Alice in Borderland için de aynısını düşünüyorum. Dediğim gibi her diziyi eleştiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizi derin devleti anlatıyor. Sen 13 yaşında derin devleti anlayabiliyorsan helal olsun.
Hahahaha Dizide o kadar çok mesaj veriliyor, o kadar çok detay var ki çoğu kimse anlayamaz, Ömer Baba sahneleri hariç.

Ben zaten kusursuz bir dizi demedim ki, gereksiz sahneleri de var da 13 yaşında da zaten KV izleme, ne bileyim git Netflix'ten izle, Prison Break izle, anime izle, KV nedir be kardeşim ki, zaten KV izleyip sadece kimlik değiştirme olayını mı anladın yani?

Evet, öyle yani bir mekan basarlar, yok yaşlı bir moruğa kan koyarlar, Epstein göndermesi falan anladın mı? Yunus Güney gibi dizi vallahi ha.

Evet, attım bombayı, bakalım linçler nasıl gelecek.

Biraz izlemeye çalıştım, illallah ettim, cidden bak. 97 bölüm izleyemem. Büyük ihtimalle acayip büyük linç yerim ama çok kötü, cidden bak.
İzlemeden yorum yapma hatta konu bile açma. Ayaklarını yerden keserler vallahi konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…