D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 3 Şubat 2026 #21 Kurtlar Vadisi çünkü masonlar var.
KS KS BordoBereli Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 67 Çözümler 1 Beğeniler 32 3 Şubat 2026 #22 deiinzz dedi: Kurtlar Vadisi çünkü masonlar var. Genişletmek için tıkla... Masonlar çok karışık ve derin bir konu. Polatın kendinde bilmediği şeyleri biliyor adamlar.
deiinzz dedi: Kurtlar Vadisi çünkü masonlar var. Genişletmek için tıkla... Masonlar çok karışık ve derin bir konu. Polatın kendinde bilmediği şeyleri biliyor adamlar.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 3 Şubat 2026 #23 BordoBereli dedi: Masonlar çok karışık ve derin bir konu. Polatın kendinde bilmediği şeyleri biliyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Çok ilgim var mason konusuna. Öyle değişik ki onlar çok gizemli.
BordoBereli dedi: Masonlar çok karışık ve derin bir konu. Polatın kendinde bilmediği şeyleri biliyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Çok ilgim var mason konusuna. Öyle değişik ki onlar çok gizemli.
KS KS BordoBereli Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 67 Çözümler 1 Beğeniler 32 3 Şubat 2026 #24 deiinzz dedi: Çok ilgim var mason konusuna. Öyle değişik ki onlar çok gizemli. Genişletmek için tıkla... Dizidede bütün şeylerden haberleri var. Gerçekten her yerdeler ve gizemliler.
deiinzz dedi: Çok ilgim var mason konusuna. Öyle değişik ki onlar çok gizemli. Genişletmek için tıkla... Dizidede bütün şeylerden haberleri var. Gerçekten her yerdeler ve gizemliler.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 3 Şubat 2026 #25 BordoBereli dedi: Dizidede bütün şeylerden haberleri var. Gerçekten her yerdeler ve gizemliler. Genişletmek için tıkla... Vallahi gerçekte de her şeyden haberleri var. Dünyayı yönetiyor adamlar neredeyse, nasıl bir güç bu merak ediyorum.
BordoBereli dedi: Dizidede bütün şeylerden haberleri var. Gerçekten her yerdeler ve gizemliler. Genişletmek için tıkla... Vallahi gerçekte de her şeyden haberleri var. Dünyayı yönetiyor adamlar neredeyse, nasıl bir güç bu merak ediyorum.
Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 761 Çözümler 1 Beğeniler 416 4 Şubat 2026 #26 BordoBereli dedi: Pusu zaten acayip vasat. Genişletmek için tıkla... Bu da yanlış.
KS KS BordoBereli Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 67 Çözümler 1 Beğeniler 32 4 Şubat 2026 #27 Öküz dedi: Bu da yanlış. Genişletmek için tıkla... Neden?
Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 761 Çözümler 1 Beğeniler 416 4 Şubat 2026 #28 BordoBereli dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Bu konuşmayı yaşı 25'ten büyük biriyle yapmadım hiç çünkü gerek kalmıyor. Hadi son kez yapayım. Pusuyu baştan sona izledin mi?
BordoBereli dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Bu konuşmayı yaşı 25'ten büyük biriyle yapmadım hiç çünkü gerek kalmıyor. Hadi son kez yapayım. Pusuyu baştan sona izledin mi?
Shadoww Becerikli Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 213 Beğeniler 64 4 Şubat 2026 #29 BordoBereli dedi: Oda doğru. Pusu zaten acayip vasat. Genişletmek için tıkla... Pusu için izlemediğimden dolayı bende aynı lafı söylüyordum fakat vadi kadar olmasada Pusu'da çok iyi.
BordoBereli dedi: Oda doğru. Pusu zaten acayip vasat. Genişletmek için tıkla... Pusu için izlemediğimden dolayı bende aynı lafı söylüyordum fakat vadi kadar olmasada Pusu'da çok iyi.
KS KS BordoBereli Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 67 Çözümler 1 Beğeniler 32 5 Şubat 2026 #30 Öküz dedi: Bu konuşmayı yaşı 25'ten büyük biriyle yapmadım hiç çünkü gerek kalmıyor. Hadi son kez yapayım. Pusuyu baştan sona izledin mi? Genişletmek için tıkla... İlk 100 bölümünü falan izledim. Sonlara doğru bozuyor bence.
Öküz dedi: Bu konuşmayı yaşı 25'ten büyük biriyle yapmadım hiç çünkü gerek kalmıyor. Hadi son kez yapayım. Pusuyu baştan sona izledin mi? Genişletmek için tıkla... İlk 100 bölümünü falan izledim. Sonlara doğru bozuyor bence.