Kurtlar Vadisi mi Ezel mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 598
  • Etiketler Etiketler
    ezel

Kurtlar Vadisi mi Ezel mi?

• Oy verenlerin toplamı
    32
Kurtlar Vadisi her ne kadar son bolumlerinde Illumemati, Masonlar, zart zurt komplo teorisi islerine girip kendini rezil ederek bana kahkaha attirsa da Ezel'den cok daha basarili olmus bir dizidir.

Bunu da birakayim buraya.

Tartışmasız Kurtlar Vadisi diyorum. Tamam, sen bir diziye başlayacaksın. Ve bunlar çok uzun oldukları için arasında seçim yapmakta zorlanıyorsun. Ama hem gündem bakımından hem hiç eksiksiz bir dizi izleyceksen Kurtlar Vadisi derim. Hani Ezel'e boş demiyorum ama 50 bin saatini boşuna farklı uzun bir dizide harcama. İzlerken yaşlanmayı Kurtlar Vadisi izleyerek geçir.

Son düzenleyen: Moderatör:
KV'nin kurgusu ilmek ilmek işlenmiş, her sahnesi özenle hazırlanıp bir sonraki bölümlere bile referans veren mükemmel bir yapımken, Ezel sıradan havalı racon, savaş, dayı dizisi.

Rakip bile değiller. Kv "senaryo her şeydir" mottosuyla ilerleyip en sevilen karekterlerin bile gözünün yaşına bakmıyor. Ezel ise hikayesine belli bir yerde bitirmiş maddi kaygılar sebebiyle sakıza dönmüş bir dizidir. Ezeli ramiz taşıyor desek yeridir.

Sizce hangisi? Bence Kurtlar Vadisi.

İkisi de güzel.
Kurtlar Vadisi derim ama 93. bölümden sonra olay akışı olmayan kendini izlettirmeyen özensiz bir dizi çıkardılar.
4 sezonda olay akışı ve karakterlerin hayatlarını daha net görüyoruz ayrıca diziye daha çok çabalıyorlardı her yerden bir şey ekliyorlardı gizem havası katıyordu.
Ezel de güzel sırayla izlecek olsam ilk ezel sonra Kurtlar Vadisi izlerdim maksat güncellik açısından.

Sizce hangisi? Bence Kurtlar Vadisi.

İkisi de özellikle Ezelde Ramiz dayının gençliğinin anlatıldığı bölümler efsane vadiye gelirsek ilk 43 bölüm efsane ondan sonra havasını kaybediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…