Kurtlar Vadisi Pusu izlenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 448
  • Etiketler Etiketler
    kurtlar vadisi
Bende 97 bölüm bitirdim. Pusuya hiç başlamadım bile. Sadece Gladio, Vatan, Irak filmlerini izledim.

Irak filminin hiçbir mantığı yok Gladyo ise izlenir güzel hatta ana senaryo ile tamamlayıcı.

Irak filminin hiçbir mantığı yok gladyo ise izlenir güzel hatta ana senaryo ile tamamlayıcı.

Düzeltme: Film içindeki olayların bir kısmı gerçekten ABD askerinin yaptığı şeyler ama gidip de orada 5 10 kişiyle bir şeyler yapmak burası saçma.

İlk 100~ bölümü sadece izlenir. "Cahit"e olan kadar kısım. İskender Büyük'ün olduğu kısımlar kısaca. Sonrası hep fıs.

Şunu izlesen bile yeterli gerisi gereksiz.

İlk 97 bölümü izledim ve Türkiye tarihinin en iyi dizisi olabilir diyorum. Türkiye'de hiç böylesine istihbarat, ajan, psikolojik manipülasyon gibi güzel işlenmiş hiç dizi görmedim.

Şunu soracağım: Kurtlar Vadisi Pusu izlemek istemiyorum daha doğrusu direkt olarak İskender Büyük'ün diziye ilk girişi ve çıkışı(ölüşü)na kadar bölümleri izlemek istiyorum. Kaçıncı bölümden kaça kadar bunlar?

Verdiğim video ve ikinci partı var onları izle birde Gladyo var onu izle.

İlk 97 bölümü izledim ve Türkiye tarihinin en iyi dizisi olabilir diyorum. Türkiye'de hiç böylesine istihbarat, ajan, psikolojik manipülasyon gibi güzel işlenmiş hiç dizi görmedim.
Çok akıyor, izlerken sıkmıyor. Hiçbir şey izlerken bu kadar içine çekilmiş hissetmedim ben.

Yataktayken izlerim artık.

Edit: ama şöyle bir şey var. Sadece iskender büyük'ün sahnelerini izlersem bağlamdan kopmuş olur muyum?
Bir YouTuberın İskender Büyük videosu vardı onu izlersen her şeyi bağlıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…