Kurtlar Vadisi'ne başlanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 615
  • Etiketler Etiketler
    kurtlar vadisi

5707

Başarılı
Makaleler
4
İlk 45 bölüm iyi diyorlar nasıl dersiniz? Neden başlanır?

İlk 45 bölüme iyi demelerinin sebebi çakır ama bence konu hiçbir zaman çakır ile ilgili olmadı çakır sadece bir adet basamaktı. Seyirci bu karakteri bu kadar abarttığı için yine seyirci tarafından bütün hikaye çakırın üzerine kuruluymuş gibi düşünülüp anlatıldı. Bence ilk 97 bölüm izlenir ciddi olay örgüleri var ve noktasına virgülüne kadar detaylarla dolu bir dizi eğer bu tarz dizilere biraz olsun merakın varsa kesinlikle izlemelisin.

Yazılacak şey çok sadece neden başlanır sorusuna 5 paragraf yazı yazarım. Kurtlar Vadisi bir dizi değil projedir önce bunu netleştirelim. %50 kurgu %50 gerçek hayattan alınma olup ikisinin muhteşem bir harmanıdır her bölümde bazen her kelimede bir yerlere gönderme veya mesaj vardır baştan sona 2-3 kere izlenme ile bile tamamen anlaşılması zor bir yapımdır.

Şu zamana kadar izlemeyen biri zannımca çok şey kaybetmiştir hala geç değil eskiden 360p bölümler vardı şimdi 720 yüklediler.

ilk 45 ilk 97 yok işte bu iyi pusu kötü v.s diyenler dizinin asıl anlatmak istediği konuyu anlamamış çoluk çocuklardır. İlk defa izleyen birisi 400 bölümü bir oturuşta izler zaten sonra 2.Başlamada seyir zevki düştüğü için Pusu 195 veya 232'den sonrasını izlemeseniz de olur.

195'ten sonra senaryo düşüşe geçiyor. Cahit adlı maalesef oyunculukla zerre alakası olmayan birisini öne çıkarmak için koca diziyi harcıyorlar bu yüzden 2.Kez başlayanlar 195'ten sonrasını Cahit'li bölümleri izlemiyor.

232'ye kadar dayanabilen zaten burada bırakıyor Spoiler olmasın ama dizinin en az Polat Alemdar kadar önemli bir baş karakterine hatta tüm dizide Polat'ı devirebilecek ve benim de idolüm olan tek karaktere veda ediyoruz.

@Easley, spoiler içeren bir öneri yazmana gerek yoktu ama teşekkür ederim ve spoiler içeren kısımları sürprizbozana almanı öneririm.

Gercek hayattan alınan kısımlara ilgili gerçekteki olaylardan örnek verir misiniz diziden spoiler vermeyecek şekilde? Okuğum bir iki kitap ve tükettiğim içerikler sayesinde güc ilişkileri hakkında az çok fikrim var ve Orta Doğu'daki siyaseti de az çok biliyorum.

Kesinlikle izlenir. Benim için daha iyi bir yerli dizi yok. Pusu da İskender gibi karakterler için izlenebilir. onun dışında berbat bir dizidir Pusu.

Kurtlar vadisini atlamadan mı izleyeyim atlayarak mı? 1.5x 2x falan kötü mü olur?

Gercek hayattan alınan kısımlara ilgili gerçekteki olaylardan örnek verir misiniz diziden spoiler vermeyecek şekilde?
Spoiler vermeden nasıl olacak ki? 1 tane söyleyim Vadi 1-97'de herkes 45 ten sonrası der ama kritik bölüm 55'tir. 55'e kadar ana karakter Polat Alemdar değil Aslan Akbey'dir. Gerçek hayattaki istihbaratçı Hiram Abbas'ın ölümünü araştır sonra Aslan Akbey'in ölüm sahnesini izle bu sadece 1 tanesi. Bin taneden bir tanesi.

Kurtlar vadisini atlamadan mı izleyeyim atlayarak mı? 1.5x 2x falan kötü mü olur?
Dizi atlanılarak izlenen bir dizi değil en başta söyledim dizi de değil aslında. Eğer atlayacaksan Deli Hikmet diye bir karakter var bütün dizinin en lüzumsuz en boş karakteri onun olduğu sahneleri atlayabilirsin onun dışındakileri ilk izleyişinde atlamaman lazım.

Yaşın 20'den küçükse mevzuyu kavrayamayacağından biraz beynin de olgunlaşması lazım. Sonra sen de izlediğini anlamayıp vadi iyiydi Çakır öldü dizi bitti pusu kötü diye boş yorumlar yazabilirsin. Yanlış anlamanı istemem belli bir yaşa gelmeden ülkemizdeki olayların bazılarını bilmeden de diziyi anlamak zor.

Çok ara ve boş sahne var, insanların odak süresi düştüğü için bayıyor bir süre sonra. Ben 15 bölüm dayanabildim, sıktı.

@Öküz, ülkemizdeki olayları anlamak için yaş değil doğru okumalar içerikler tüketmek gerek.
Spoiler konusunda demek istediğim gerçek hayattaki ne tarz bir olay var dizide gibi.
Çok ara ve boş sahne var, insanların odak süresi düştüğü için bayıyor bir süre sonra. Ben 15 bölüm dayanabildim, sıktı.

Dizi çok uzun olduğu ve TV dizisi olduğu için benim de içimde öyle bir hiz var.

İlk 97 bölüm, yani Kurtlar Vadisi daha çok mafya içerikli bir dizidir. Kurtlar Vadisi Pusu ise daha çok siyasi içerikli bir dizidir. Bana kalırsa ilk 97 bölümü kesinlikle izle ancak sonrasını keyfin bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…