Kurtlar Vadisi'ni birden fazla bitirip tekrar başlamak normal midir?

TRSancakTR 6

Başarılı
Merhaba, Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm çok sarıyor, en çok da 1. sezonu seviyorum, karakterler olsun, senaryo olsun, Polat Alemdar'ın dublajı olsun 1. sezon bence her şeyiyle mükemmeldi. Bana göre en güzel bölümlerin çoğu 1. sezonda. Bu yüzden her ay tekrardan başlayasım geliyor. Bitirip tekrar başlamak normal mi anormal midir? 40 kez bitirmişimdir belki de.

Alternatif güzel mafya dizisi yok ki. Kesitleri de sık sık önümüze düştüğü için insan ister istemez başlamak istiyor.

Şakasız 9 defa bitirmişimdir, tabii bir süre sonra suyu çıktığı için sarmıyor. Game of Thrones başladım artık.

Şakasız 9 defa bitirmişimdir, tabii bir süre sonra suyu çıktığı için sarmıyor. Game of Thrones başladım artık.

Hocam herhalde kişiden kişiye göre değişiyor. Ben 40 kere bitirdim şimdi yine başlıyorum.

İnsan bitirdiği bir şeyi tekrar tekrar da izlemez ya. Aynı şeyi sürekli sürekli. Senelik sıkılır izlersin belki de yok ya. 50 kere bir şeyi izlesem ezberlerim. Portföyü genişlet, aynı şeylerde takılmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…