Kurtlar Vadisi'ni birden fazla bitirip tekrar başlamak normal midir?

Bir yerden sonra da senaryoya iyice bağlanıyorum, sanki gerçekten 2003'te dizinin içindeymişim gibi hissediyorum.

Çocukken ekran karşısında izliyordum, büyüyünce de YouTube'da 4K olarak izlemeye devam ediyorum. Döneminin en kaliteli ve hatta bu dönemin dizilerinden de kaliteli bir yapım. Gerek müzikleri gerekse oyuncuların çekildiği açılar vesaire... Muazzam! Tekrar tekrar izlemeye devam edeceğim.

Kurtlar Vadisi bunun dışında bir yapım, herkes ezbere biliyor. Daha bir dizi karakteri için her yıl lokma dökülüp, cenaze namazı kılınıyorsa. O dizi artık bir kültür olmuştur.

Ben de böyle düşünüyorum. İnsanın her sene tekrardan başlayası geliyor.

Kurtlar Vadisi bunun dışında bir yapım, herkes ezbere biliyor. Daha bir dizi karakteri için her yıl lokma dökülüp, cenaze namazı kılınıyorsa. O dizi artık bir kültür olmuştur.
Yani dizinin oyuncusu bile karakterin overrated olduğunu söylüyor. Milletin vadinin safi rüzgarı Laz Ziya'nın "ulan" diye bağırışında ayağa kalkmasına zaten ayrı köpürüyorum. Seriyi izledim, güzel de fakat abartılacak en saçma şahıslar abartılıyor.

Bu dizi kadar güzel bir mafya dizisi yok. Hatta Kurtlar Vadisi dizi değil projedir. Bu dizide anlatılan şeylerin gerçek hayatta nasıl olduğundan haberimizin olmadığı olayları bu dizide detaylı bir şekilde görüyoruz. İşte bu yüzden kitleyi kendine çekmeyi başarıyor.

Laz Ziya gerçekten abartılıyor, anca konuşuyor, bağırıyor, racon kesiyor; hiçbir şey yaptığı yok. Merali Testere Necmi'yi götürdü, itibarı zedelendi, Laz Ziya hiçbir şey yapmadı, Çakır öldü, aynı şekilde devam. Cerrahpaşalılar kızını ve torunun yaşadığı evi bastı, bir icraati olmadı Cerrahpaşalılara karşı. Sanırım İstemi Betil oyunculuğundan dolayı abartılıyor karakter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…