Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
İskender Büyük'e bayılırım. O yüzden Gladio diyorum. İkinci olarak dönemin siyasi şiddetini de katarsak Irak derim. Filistin'de amirim var onu 3'e koyarım. Vatan'ı ise Cahit var diye izlemedim. Yani:
- Gladio
- Irak
- Filistin
Vatan, seslendirme dışında güzel bir film. Tavsiye ederim.İskender Büyük'e bayılırım. O yüzden Gladio diyorum. İkinci olarak dönemin siyasi şiddetini de katarsak Irak derim. Filistin'de amirim var onu 3'e koyarım. Vatan'ı ise Cahit var diye izlemedim. Yani:
- Gladio
- Irak
- Filistin
Aeronight
Üstün
Cahit redflag hocam ya. Teşekkür ederim.Vatan, seslendirme dışında güzel bir film. Tavsiye ederim.
Diziyi ve koca seriyi berbat eden tek adamdir cahit. Son sezon golge'nin sayesinde hayatta kaldi.
Aeronight
Üstün
10. Yıldan sonra izlemedim. Memati'nin saçmalamaları da ona yakışmıyordu. Kurtlar Vadisi'nden devam ediyorum izlersem. Pusuya bulaşmayacağım.Diziyi ve koca seriyi berbat eden tek adamdir cahit. Son sezon golge'nin sayesinde hayatta kaldi.
Ayrıca bazı kişiler görüyorum ki, ilk 97 diyip duruyorlar. Kurtlar Vadisi bitmiş bir dizidir. 97 bölümdür. İlk 97 diyemezsiniz. Pusu apayrı bir dizidir. 1. bölümüyle başlar ve 300 ile sezon finali yapar. Pusu için ilk 97 diyebilirsiniz çünkü devamı vardır. Ama Kurtlar Vadisi için bunu demek yanlıştır. Başka bir öernek olarak mesela Ezel'in ilk 13'ü diyebilirsiniz.
Dogrudur hocam, Pusu ilk donemlerde gayet basariliydi ne zaman cahit geldi o zaman bozdu. Hatta cahitin ne zaman saci uzamaya basladi o zaman dizi olume dogru yol aldi. Son sezonlari tapinakcilar ve golge tasidi.10. Yıldan sonra izlemedim. Memati'nin saçmalamaları da ona yakışmıyordu. Kurtlar Vadisi'nden devam ediyorum izlersem. Pusuya bulaşmayacağım.
Ayrıca bazı kişiler görüyorum ki, ilk 97 diyip duruyorlar. Kurtlar Vadisi bitmiş bir dizidir. 97 bölümdür. İlk 97 diyemezsiniz. Pusu apayrı bir dizidir. 1. bölümüyle başlar ve 300 ile sezon finali yapar. Pusu için ilk 97 diyebilirsiniz çünkü devamı vardır. Ama Kurtlar Vadisi için bunu demek yanlıştır. Başka bir öernek olarak mesela Ezel'in ilk 13'ü diyebilirsiniz.
Aeronight
Üstün
Dediğim gibi intro değiştikten sonra izlemedim. Kesitlerden biliyorum sadece. O gördüğüm kesitlerde ise Cahit dümdüz Max Payne'e dönüşmüş. Utanmasa bullet time açar. Gerçi, onu da yapıyor ya sanırım...Dogrudur hocam, Pusu ilk donemlerde gayet basariliydi ne zaman cahit geldi o zaman bozdu. Hatta cahitin ne zaman saci uzamaya basladi o zaman dizi olume dogru yol aldi. Son sezonlari tapinakcilar ve golge tasidi.
Vatan, seslendirme dışında güzel bir film. Tavsiye ederim.
Maketten tank, Polat Alemdar'ın bitmeyen mermisi ve göğsüne kurşun yiyen gazi dedenin bir türlü ölmemesi dışında harika bir film