Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KIYAMET

Uzman
Merhaba arkadaşlar,
MSI Vector 17 hx A14VHG-838xtr dizüstü bilgisayar ve aşağıdaki sisteme

• Core i9-14900hx,
  • 17.0 QHD+ 240Hz, 32 GB RAM,
  • RTX4080 GDDR6 12 GB, 2TB SSD

USB yardımıyla DOS ürününü kurmaya çalışıyoruz fakat kurulum esnasında disk bölümünde bilgisayarın kendi 2 TB'lik sürücüsü görünmüyor. Sadece USB görünüyor, ne yapmamız gerekiyor? Teşekkür ederim.

Yukarıda USB yardımıyla DOS ürününü kurmaya çalışıyoruz demeniz kafamı karıştırdı. Videodaki yöntem ile VMD kapatabilirsiniz.

Özür dilerim çok bilgi sahibi değilim. Bu yüzden kendimi ifade etmekte sıkıntı yaşamış olabilirim ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Videoyu izledim fakat bende sağ CTRL tuşu yok gelişmiş ayarları açmakta sıkıntı yaşamaktayım.

Klavye takmanız mümkün ise USB klavye ile yapın. Olmazsa arkadaşların verdiğim VMD sürücüsü ile yapacaksınız.

Klavye taktım ve gelişmiş ayarları açabildim. VMD'yi devre dışı bıraktım ve disk bölümüne geldiğim zaman bilgisayarın hafızası göründü ve üstüne kurmaya başladım çok teşekkür ederim. Bir sıkıntı olursa gönül rahatlılığı ile dönebileceğimi biliyorum. Siz bu sektördeki temel değerlerdensiniz teşekkür ederim.