A ali yasin Çalışkan Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Beğeniler 3 1 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar yeni aldığım laptopta Windows 11 kurarken disk gözükmüyor. İnternette birçok markanın VMD kapatmadan diski bulabilme videosu var ama Lenovo'nun yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
Arkadaşlar yeni aldığım laptopta Windows 11 kurarken disk gözükmüyor. İnternette birçok markanın VMD kapatmadan diski bulabilme videosu var ama Lenovo'nun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Recep Baltaş 1 Eylül 2025 Size verdiğim ZIP dosyasını indirin. Klasöre çıkartın. Klasörü USB belleğe atın. Kurulum esnasında sürücüyü USB'den yükleyin. Ali Bey adımları uygulamadan çözüldü seçiyorsunuz sonra burada bana millet küfür etmeye yer arıyor çözüm kasıyorsun diye...
Size verdiğim ZIP dosyasını indirin. Klasöre çıkartın. Klasörü USB belleğe atın. Kurulum esnasında sürücüyü USB'den yükleyin. Ali Bey adımları uygulamadan çözüldü seçiyorsunuz sonra burada bana millet küfür etmeye yer arıyor çözüm kasıyorsun diye...
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 1 Eylül 2025 #2 Size verdiğim ZIP dosyasını indirin. Klasöre çıkartın. Klasörü USB belleğe atın. Kurulum esnasında sürücüyü USB'den yükleyin. Ali Bey adımları uygulamadan çözüldü seçiyorsunuz sonra burada bana millet küfür etmeye yer arıyor çözüm kasıyorsun diye... Artı 1 Eksi Çözüm
Size verdiğim ZIP dosyasını indirin. Klasöre çıkartın. Klasörü USB belleğe atın. Kurulum esnasında sürücüyü USB'den yükleyin. Ali Bey adımları uygulamadan çözüldü seçiyorsunuz sonra burada bana millet küfür etmeye yer arıyor çözüm kasıyorsun diye...
KS KS A ali yasin Çalışkan Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Beğeniler 3 1 Eylül 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Size verdiğim ZIP dosyasını indirin. Klasöre çıkartın. Klasörü USB belleğe atın. Kurulum esnasında sürücüyü USB'den yükleyin. Ali bey adımları uygulamadan çözüldü seçiyorsunuz sonra burada bana millet küfür etmeye yer arıyor çözüm kasıyorsun diye... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. Bu sefer gerçekten düzeldi teşekkürler ederim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Size verdiğim ZIP dosyasını indirin. Klasöre çıkartın. Klasörü USB belleğe atın. Kurulum esnasında sürücüyü USB'den yükleyin. Ali bey adımları uygulamadan çözüldü seçiyorsunuz sonra burada bana millet küfür etmeye yer arıyor çözüm kasıyorsun diye... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. Bu sefer gerçekten düzeldi teşekkürler ederim.