Cnote

Uzman
Dostlar merhaba, yakın zamanda kuryeliğe başlayacağım. 50CC ile kuryeliğe bulaşma demeyin. Birkaç ay günde 5-6 saat kadar yapmam gerek. Saat 16'ya kadar başka işteyim daha sonrasında akşam 21-22 arasına kadar kuryelik yapmam gerek. Şahıs şirketim vs. mevcut. Bana sadece 5-6 ay günde 5-6 saat tempoyu kaldırsın, arıza çıkarmasın yeterli. Esnaf olarak hangi firmalar uygun oluyor benim sisteme? Trendyol'a girmesi zor biliyorum. Yemeksepeti var aklımda.
Önerilerinizi ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.
Ankara'da yaşıyorum.

Bütçem 45-50 bin TL.

Aklımdaki modeller,
RKS blazer 50.
Motolux110 (b ehliyet kullanabiliyor mu bilmiyorum)

En azından 110CC scooterlara bak, biz sana "50 CC ile kuryelik deneme." deriz, bize kızarsın belki ama ikinci hafta kayış koparıp, baga patlatıp, 1. ayda 10 tane arıza ile uğraşırsan gelip bana hayır duası edersin.

Koca çantası, senin kilon, bazen 4-5 paket aynı anda alman gibi şeyleri de eklersen 50 CC ile o 5-6 saat zulüm gibi geçer. Bulaşma demeden önce bu işi yapmış insanların tecrübelerini dinle.

En azından 110CC scooterlara bak, biz sana "50 CC ile kuryelik deneme." deriz, bize kızarsın belki ama ikinci hafta kayış koparıp, baga patlatıp, 1. ayda 10 tane arıza ile uğraşırsan gelip bana hayır duası edersin.

Koca çantası, senin kilon, bazen 4-5 paket aynı anda alman gibi şeyleri de eklersen 50 CC ile o 5-6 saat zulüm gibi geçer. Bulaşma demeden önce bu işi yapmış insanların tecrübelerini dinle.

Çok haklısın hocam ama mecburum. 110 CC motolux ile vs b ehlıyet yetıyor mu? Eğer öyleyse ondan alayım.

Büyük sistemde hocam. Esnaf olarak.
Götürmez, koca çanta veriyorlar, dediğim gibi bazen 4 - 5 paket aynı anda taşıyorsun, kendi ağırlığın var. Bu 50CC'leri 80 yapsan beyin değişmediği için kafayı yiyor her hafta arıza. Günde 5 - 6 saat sürüyorsun, yerinde durma yok, yoksa paket atmaz.

Bak tek bir dükkanın paketlerini atsan tamam, ama bu sistemlerde zorlanıyor motorlar. Minimum 125CC gerekiyor. İkinci el al.

Bütçen olsa 125CC olan ama ruhsatta 50CC yazan RKS ltr 50 gibi bir model önereceğim ancak bütçeni aşıyor.

2.el 125CC bir scooter al devam et derim 50CC gerçekten yetersiz kalır. 80 yükseltilmiş olsa da yetersiz kalır.

Götürmez, koca çanta veriyorlar, dediğim gibi bazen 4 - 5 paket aynı anda taşıyorsun, kendi ağırlığın var. Bu 50CC'leri 80 yapsan beyin değişmediği için kafayı yiyor her hafta arıza. Günde 5 - 6 saat sürüyorsun, yerinde durma yok, yoksa paket atmaz.

Bak tek bir dükkanın paketlerini atsan tamam ama bu sistemlerde zorlanıyor motorlar. Minimum 125CC gerekiyor. İkinci el al.

Tamam hocam teşekkürler 125 likle yaptım diyelim. Hangi firmayı önerirsin?