Dostlar merhaba, yakın zamanda kuryeliğe başlayacağım. 50CC ile kuryeliğe bulaşma demeyin. Birkaç ay günde 5-6 saat kadar yapmam gerek. Saat 16'ya kadar başka işteyim daha sonrasında akşam 21-22 arasına kadar kuryelik yapmam gerek. Şahıs şirketim vs. mevcut. Bana sadece 5-6 ay günde 5-6 saat tempoyu kaldırsın, arıza çıkarmasın yeterli. Esnaf olarak hangi firmalar uygun oluyor benim sisteme? Trendyol'a girmesi zor biliyorum. Yemeksepeti var aklımda.
Önerilerinizi ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.
Ankara'da yaşıyorum.
En azından 110CC scooterlara bak, biz sana "50 CC ile kuryelik deneme." deriz, bize kızarsın belki ama ikinci hafta kayış koparıp, baga patlatıp, 1. ayda 10 tane arıza ile uğraşırsan gelip bana hayır duası edersin.
Koca çantası, senin kilon, bazen 4-5 paket aynı anda alman gibi şeyleri de eklersen 50 CC ile o 5-6 saat zulüm gibi geçer. Bulaşma demeden önce bu işi yapmış insanların tecrübelerini dinle.
En azından 110CC scooterlara bak, biz sana "50 CC ile kuryelik deneme." deriz, bize kızarsın belki ama ikinci hafta kayış koparıp, baga patlatıp, 1. ayda 10 tane arıza ile uğraşırsan gelip bana hayır duası edersin.
Koca çantası, senin kilon, bazen 4-5 paket aynı anda alman gibi şeyleri de eklersen 50 CC ile o 5-6 saat zulüm gibi geçer. Bulaşma demeden önce bu işi yapmış insanların tecrübelerini dinle.
Götürmez, koca çanta veriyorlar, dediğim gibi bazen 4 - 5 paket aynı anda taşıyorsun, kendi ağırlığın var. Bu 50CC'leri 80 yapsan beyin değişmediği için kafayı yiyor her hafta arıza. Günde 5 - 6 saat sürüyorsun, yerinde durma yok, yoksa paket atmaz.
Bak tek bir dükkanın paketlerini atsan tamam, ama bu sistemlerde zorlanıyor motorlar. Minimum 125CC gerekiyor. İkinci el al.
Bu yükseltmelerde beyin ve diğer aksamlar o titreşime, hıza uygun olmadığı için motorlar kafayı yiyor. 50 CC motoru 50'de bırakmak uzun ömürlülük açısından en iyisi. O da tabii günlük sakin kullanımda.
Götürmez, koca çanta veriyorlar, dediğim gibi bazen 4 - 5 paket aynı anda taşıyorsun, kendi ağırlığın var. Bu 50CC'leri 80 yapsan beyin değişmediği için kafayı yiyor her hafta arıza. Günde 5 - 6 saat sürüyorsun, yerinde durma yok, yoksa paket atmaz.
Bak tek bir dükkanın paketlerini atsan tamam ama bu sistemlerde zorlanıyor motorlar. Minimum 125CC gerekiyor. İkinci el al.