Hangi şehirdesin dostum? Ona göre önereyim.
Ankara hocam.

Bütçen olsa 125CC olan ama ruhsatta 50CC yazan RKS ltr 50 gibi bir model önereceğim ancak bütçeni aşıyor.

2.el 125CC bir scooter al devam et derim 50CC gerçekten yetersiz kalır. 80 yükseltilmiş olsa da yetersiz kalır.
Haklısın. Rks iş görürse bütçe artırmayı denerim.

Çok haklısın hocam ama mecburum. 110 CC motolux ile vs b ehlıyet yetıyor mu? Eğer öyleyse ondan alayım.
Ruhsatta 50cc üzeri hiçbir motoru B ile kullanamazsın.
B sınıfını yükseltme vs yapabiliyorsun da yine aynı sınava giriyorsun, direkt A veya A2 almak daha mantıklı.

Ayrıca bunlara trafik sigortası yapılıyor mu hatırlamıyorum, en son yapılmıyordu hala öyleyse girilecek risk değil.
Bir tane BMW sağ kapısı için aylarca çalışırsın.

Trendyol ya da Yemeksepeti.

Getir'in franchise'ları Ankara'da nasıl bilmiyorum ama pekte iyi değil diye duydum.

Ayrıca unutma, P1 ve benzeri bir iki belge daha çıkarmazsan çalışamazsın. Neredeyse 25.000 lira masrafın daha var eklemeyi unutma.

Ayrıca bunlara trafik sigortası yapılıyor mu hatırlamıyorum, en son yapılmıyordu hala öyleyse girilecek risk değil.
Durum devam ediyor, sigortasız bisiklet bile kullanılmamalı o kadar söylüyorum. En ufak kazada alır eline borçluluk kağıdını banka banka gezer.

Trendyol ya da Yemeksepeti.

Getir'in franchise'ları Ankara'da nasıl bilmiyorum ama pek de iyi değil diye duydum.

Ayrıca unutma, P1 ve benzeri bir iki belge daha çıkarmazsan çalışamazsın. Neredeyse 25.000 lira masrafın daha var eklemeyi unutma.

Durum devam ediyor, sigortasız bisiklet bile kullanılmamalı o kadar söylüyorum. En ufak kazada alır eline borçluluk kağıdını banka banka gezer.

Ruhsatta 50CC üzeri hiçbir motoru b ile kullanamazsın.
B sınıfını yükseltme vs yapabiliyorsun da yine aynı sınava giriyorsun, direkt a veya A2 almak daha mantıklı.

Bir tane BMW sağ kapısı için aylarca çalışırsın.

Teşekkürler desteğiniz için hocam ben biraz daha araştırayım.