@Altuğ Karatekin, sıkıntı olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Altuğ Karatekin
Uzman
Hero Dash nasıldır? 110 ve 125 arasındaki farkı çözemedim ama 12K oynuyor arada. 50k km garanti veriyormuş bir de.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hero Dash de güzel motor. Bence kurye motoru için Motolux veya Arora. Dediğim gibi kurye için parça bulunurluğu daha önemli.
Hero Dash nasıldır? 110 ve 125 arasındaki farkı çözemedim ama 12K oynuyor arada. 50k km garanti veriyormuş bir de.
Bir senedir kişisel olarak kullanıyorum, çok dayanıklı bir motor, çukurlara girmişliği, iki kere kaza yaptım devrilip sürüklenmişliği var. Koruma demirinin de sayesinde motorda çizik bile yok ya, inanılmaz gerçekten.
Rodajı güzel yaptım 1000 km itibariyle hızını arttırıyorum, gücü yerinde. Frenler de gayet güzel, ön fren kilitlemiyor.
Lastikler leş gibi, iki kazam da lastik kaynaklıydı zaten. Onun haricinde bu motoru kesinlikle öneririm. Mersin'de yaşıyorum 10 kuryenin 6'sında görüyorum zaten, oldukça yaygın kullanılıyor.
Altuğ Karatekin
Uzman
Bir senedir kişisel olarak kullanıyorum, çok dayanıklı bir motor, çukurlara girmişliği, iki kere kaza yaptım devrilip sürüklenmişliği var. Koruma demirinin de sayesinde motorda çizik bile yok ya, inanılmaz gerçekten.
Rodajı güzel yaptım 1000 km itibarıyla hızını arttırıyorum, gücü yerinde. Frenler de gayet güzel, ön fren kilitlemiyor.
Lastikler leş gibi, iki kazam da lastik kaynaklıydı zaten. Onun haricinde bu motoru kesinlikle öneririm. Mersin'de yaşıyorum 10 kuryenin 6'sında görüyorum zaten, oldukça yaygın kullanılıyor.
Hocam kaç Lt yakıyor acaba? Ben 400 km'ye geldim. 100 km'de depo sıfırlanıyor neredeyse. Rodaj bakımına gittiğimde söyleyeceğim, baksınlar.
Hocam kaç Lt yakıyor acaba? Ben 400 km'ye geldim. 100 km'de depo sıfırlanıyor neredeyse. Rodaj bakımına gittiğimde söyleyeceğim, baksınlar.
Düz yolda sürmüyorum çok dur kalk yapıyorum, benim de 1 çizgiye inmesi 100km civarında oluyor.
Sizinki Dash mı bilmiyorum ama bu modelde benzin 1 çizgiyken depoda 2lt civarı yakıt oluyor. 100 kmde 3 litre yakıyorum yani bu sıralar.
Yine de bi kontrol edeyim, bir sonraki depoyu bakalım kaç km'de bitirecek buraya yazarım.
Altuğ Karatekin
Uzman
Yanlış hatırlamıyorsam 5.5 l gibi deposu var, eğer 100 Km'de bitiyorsa motorunuzda çok ciddi bir problem var.
Düz yolda sürmüyorum çok dur kalk yapıyorum, benim de 1 çizgiye inmesi 100km civarında oluyor.
Sizinki dash mı bilmiyorum ama bu modelde benzin 1 çizgiyken depoda 2lt civarı yakıt oluyor. 100K'mde 3 litre yakıyorum yani bu sıralar.
Yine de bir kontrol edeyim, bir sonraki depoyu bakalım kaç Km'de bitirecek buraya yazarım.
Hero Dash 110i 2023 model benimki. Bayiden sıfır aldım. 440 km oldu şu anda. Az önce benzin aldım, 120TL'ye 2.5 lt tuttu. Toplam 60 km yol yapmışım. Lakin benim deponun 5 lt olduğunu düşünmüyorum. Depo ciddi 0'da iken fullediğimde 4.15 Max aldı ve kapağa kadar doldu. Tripte 100 km yeni olmuştu.
60 km sabit hızda 10km gidiyorum, her sabah ve aynı şekilde geri dönüyorum. Arkadaşlara sorduğumda motor daha yeni oturması lazım diyorlar ama hesap yaptığımda km'de 2TL yakıyor ve 100 km'de 4.5-5 lt arası oluyor. Bu motorun yakıt tüketim ortalaması kaç normalde? Ya motorda bir sıkıntı var ya da ben hesap yapmayı bilmiyorum.
Normalde bu segmentteki motorlar 100 km'de 2-2,5 lt arasında yakarlar. Sizdeki 250 ve üstü sınıf gibi olmuş. Rodajda yakıt tüketimi fazla olabilir ama bu kadarı abartılı.
Benimki 2024 Dash 125, rodajda benimki de çok yakıyordu ama ben zorlamamak için düşük hızlarda kullandım. Ayrıca ehliyetim de yoktu o sıralar, mahalle arasında geziyordum ondan da olabilir.
Rodaj yağı değişince motor kendine geliyor. Çok yüksek viskoziteli bir şey.
Rodaj yağı değişince motor kendine geliyor. Çok yüksek viskoziteli bir şey.
Yeni konular
-
-
-
Rehber Debootstrap ile tamamen SNAP'siz Ubuntu 26.04 LTS kurulumu
- Grace Peace Homelander
-
-
-
-
-