Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,
26.03.2026 tarihinde Paycell uygulamasında Paycell'deki mobil limitlerimi alışverişlerde kullanmak için kart satın aldım. 28/03/2026 tarihinde Merter acentesi olmayan bir acenteye teslim etmişler. Bugün bu bölgede kargocuları tek tek dolaştım, kimse daha Kuryenet'in ne olduğunu bilmiyor. Çağrı merkezini arıyorum, gönderiniz "Merter acentesine teslim edilmiştir, yakında dağıtıma çıkacaktır" diyor, yüzüme kapanıyor telefon. Şube numaraları var, fakat geçersiz numara diyor aradığımızda.

Hani çok da önemli bir şey değil ama sonuç olarak Turkcell neden böyle dandik bir kurye firmasıyla anlaşmış hala anlamış değilim. Hani sadece bu değil, bir ton şikayet var bu kargo firmasıyla ilgili. Normal bir kargo şirketi 2 günde getiriyor ama burası getirmiyor bir türlü. Nasıl bir yol izlemeliyiz?

Ekran Alıntısı.webp

Kuryenet yine ilk defa duyduğum bir kargo firması. :D

Ben de ilk defa duydum, daha önce duymadım hiç. Normalde Aras, Yurt içi olur da burayı ben de ilk defa duydum. Ama tecrübe kazanmış olduk en azından. Cumaya kadar bekleyelim, olmadı mağazasından teslim alırız artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuryenet yine ilk defa duyduğum bir kargo firması. :D

Kuryenet genelde bankaların çalıştığı bir sirket kart ıvır zıvır getiriyorlar.

Merhaba,
26.03.2026 tarihinde Paycell uygulamasında Paycell'deki mobil limitlerimi alışverişlerde kullanmak için kart satın aldım. 28/03/2026 tarihinde merter acentesi olmayan bir acenteye teslim etmişler. Bugün bu bölgede kargocuları tek tek dolaştım, kimse daha Kuryenet'in ne olduğunu bilmiyor. Çağrı merkezini arıyorum, gönderiniz "merter acentesine teslim edilmiştir, yakında dağıtıma çıkacaktır" diyor, yüzüme kapanıyor telefon. Şube numaraları var, fakat geçersiz numara diyor aradığımızda.

Hani çok da önemli bir şey değil ama sonuç olarak Turkcell neden böyle dandik bir kurye firmasıyla anlaşmış hala anlamış değilim. Hani sadece bu değil, bir ton şikayet var bu kargo firmasıyla ilgili. Normal bir kargo şirketi 2 günde getiriyor ama burası getirmiyor bir türlü. Nasıl bir yol izlemeliyiz?

Eki Görüntüle 237741

Kuryenet'in fiziksel şubesi azdır genelde bunlar ortak şube kullanır müşteri hizmetleri arayıp her şeyi öğrenin ben hiç sorun yaşamadım ama.

Merhaba,
26.03.2026 tarihinde Paycell uygulamasında Paycell'deki mobil limitlerimi alışverişlerde kullanmak için kart satın aldım. 28/03/2026 tarihinde Merter acentesi olmayan bir acenteye teslim etmişler. Bugün bu bölgede kargocuları tek tek dolaştım, kimse daha Kuryenet'in ne olduğunu bilmiyor. Çağrı merkezini arıyorum, gönderiniz "Merter acentesine teslim edilmiştir, yakında dağıtıma çıkacaktır" diyor, yüzüme kapanıyor telefon. Şube numaraları var, fakat geçersiz numara diyor aradığımızda.

Eki Görüntüle 237741
Bana hat getirdiler daha yeni. Randevuya sadık ve hızlı şekilde ulaştı.

Kuryenet genelde bankaların çalıştığı bir sirket kart ıvır zıvır getiriyorlar.

Kuryenet'in fiziksel şubesi azdır genelde bunlar ortak şube kullanır müşteri hizmetleri arayıp her şeyi öğrenin ben hiç sorun yaşamadım ama.

Müşteri hizmetlerine ulaşsam, öğreneceğim zaten ama ulaşamıyorum gün içerisinde belki 50 kez aradım.