Yardım et derken biraz lafın gelişi demek istemiştim. O delil olaylarını falan pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Hocam bıçaklı adama yardım falan edilmez. Sen de yersin 1 bıçak darbesi işe yaramaz. Adam delil olarak çekmiş.
Yardım et derken biraz lafın gelişi demek istemiştim. O delil olaylarını falan pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Hocam bıçaklı adama yardım falan edilmez. Sen de yersin 1 bıçak darbesi işe yaramaz. Adam delil olarak çekmiş.
Kimse vurmayı bilmiyor, 0.5X'de sandalye falan fırlatıyorlar adama. Tam bir komedi.
Yardım et derken biraz lafın gelişi demek istemiştim. O delil olaylarını falan pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Küçük bir çakı galiba.
Uzun yillar mi yatar? Ceza bile almayacagina emin olabilirsin onceden sucu yoksa.İlk bıçağı o yarı çıplak adam sapladı. Suçun büyüğü onda. İçeride uzun yıllar yatar.
Kasten adam öldürmeye teşebbüsten yatar. Eğer adam ölürse bir 20 yıl yatar.
Küçük bir çakı galiba.
Böyle anahtarlıklara takılan. Yoksa bir darbede yıkılırdı adam. Böbreğinden yedi birkaç sefer.
Uzun yillar mi yatar? Ceza bile almayacagina emin olabilirsin onceden sucu yoksa.
Olayın aslını bilmiyoruz durduk yere saldırmamıştır bence ancak yine de insan canı bu. Bence en fazla para cezası yer çok bir şey olacağını sanmam.Kasten adam öldürmekten yer. Kasten adam yaralamaktan yer. Pantolonlunun durumuna bağlı.
Hapis cezasi alacagini bile sanmiyorum.Kasten adam öldürmekten yer. Kasten adam yaralamaktan yer. Pantolonlunun durumuna bağlı.