Kütüphane mi daha mantıklı ev mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A Train
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 452
  • Etiketler Etiketler
    kütüphane
Sizce kütüphane mi daha mantıklı ev mi? Kütüphane yarım saat uzaklıkta git gel toplam 1 saat sürecek değer mi? Yoksa ev daha mı iyidir.

Evde çalışacak ortamın varsa, odaklanabiliyorsan; istediğin zaman çayını/kahveni alabiliyorsan evde.
Ortamın yoksa ya da çalışan insanları görüp daha iyi çalışabileceksen kütüphane. Çay/kahve molalarda da içilir veya termos götürürsün.
Kişisel tercih aslında.

Çalışacak güzel ortamım olmasına rağmen bazen kütüphaneye gider orada çalışırım ben. Dakika başı molaya çıkıp sigara içmeme engel oluyor.

Klima ve sessiz ortam varsa ev.

İkisi de yok

Ev çok sıkıntılı geçiyor ama kütüphane için toplam 1 saat vakit kaybına değer mi bilmiyorum.

Ev çok sıkıntılı geçiyor ama kütüphane için toplam 1 saat vakit kaybına değer mi bilmiyorum.
Git-gel ile 3 saati buluyor benimkisi. Yakınlarda da çok var da atmosferini sevdiğimden olsa gerek orayı tercih ediyorum.
Ev sıkıntılıysa kütüphane mantıklı, 1 saat o kadar da fazla değil. Zamanın yoksa 1 saat erken kalkıp çözebilirsin ya da gün içinde yaptıklarının süresini azaltarak dengelersin.

Kütüphane ortamı beraberinde disiplini getirir. Ev konfor alanın olduğu için istediğin zaman kalkıp mutfağa gidebilirsin veya bir anda kendini farklı bir uğraşla ilgileniyorken bulabilirsin. Kütüphane ortamı, senin gibi herkesin ders çalıştığı bir ortam olduğu için seni teşvik eder fakat bununla beraber her gün kalkıp kütüphaneye gitmek yorucu olabilir. Eğer evinde gerekli ortam sağlanmışsa ve kendini tanıyorsan evi tercih edebilirsin.

Kütüphane bildiğin daha iyiymiş, sağ olun cevaplar için.

Dediğinizi bayağı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…