Stormweaver
Uzman
Malum indirim bitiyor, ben de paylaşayım dedim. Bu olmazsa olmaz diyebileceğiniz oyunlar var mı? Her türden önerilere açığım. Bu arada oyunlarım nasıl?
Profilde ne gibi bir eksi var 2014 beri aynısını kullanıyorum.
Leveliniz çok az, vitrin yok rozet yok, açıklamada hoş bir şey yok. Bomboş profil. ./Profilde ne gibi bir eksi var 2014 beri aynısını kullanıyorum.
Leveliniz çok az, vitrin yok rozet yok, açıklamada hoş bir şey yok. Bomboş profil. ./
Benim profilim böyle bir göz atın.![]()
Steam Topluluğu :: Lotus
Real beauty comes from heart ------------------------------------------------------------------------- Do Ya Thing (Feat . Young Dro) Need For Speed Most Wanted 2005 -Know I'm missin' that kissin' in the rover Boy, what I'm feelin', never feel it about another I need you, why can't you come...steamcommunity.com
Vallahi hocam, çok beğendim. Ayrıca CS envanteriniz gerçekten çok iyiymiş.Leveliniz çok az, vitrin yok rozet yok, açıklamada hoş bir şey yok. Bomboş profil. ./
Real beauty comes from heart ------------------------------------------------------------------------- Do Ya Thing (Feat . Young Dro) Need For Speed Most Wanted 2005 -Know I'm missin' that kissin' in the rover Boy, what I'm feelin', never feel it about another I need you, why can't you come...steamcommunity.com
The Last Of Us serisi de olsa varya efsane bir kütüphane olur muş. Böyle çok oyun olan kütüphanelerde gözüm dev oyunları arıyor. Profil de falan da çok güzel duruyor oyun içi kareleri zaten.Malum indirim bitiyor, ben de paylaşayım dedim. Bu olmazsa olmaz diyebileceğiniz oyunlar var mı? Her türden önerilere açığım. Bu arada oyunlarım nasıl?
![]()
Leveliniz çok az, vitrin yok rozet yok, açıklamada hoş bir şey yok. Bomboş profil./