Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Çok eski bir Steam hesabım var. Hatta bu ilk açtığım Steam hesabı herhalde. Kütüphanesinde bir zamanlar Zula'ya rakip olarak çıkıp, piyasaya tutunamayan oyun Sabotaj var. Bu hesabı satmak istesem ne kadar eder? Biliyorum, oyun oynanmıyor fakat belki kütüphanesinde bulundurmak isteyen, koleksiyoncu tarz kişiler almak ister.

Çok eski bir Steam hesabım var. Hatta bu ilk açtığım Steam hesabı herhalde. Kütüphanesinde bir zamanlar Zula'ya rakip olarak çıkıp, piyasaya tutunamayan oyun Sabotaj var. Bu hesabı satmak istesem ne kadar eder? Biliyorum, oyun oynanmıyor fakat belki kütüphanesinde bulundurmak isteyen, koleksiyoncu tarz kişiler almak ister.
Sabotaj dediğin Zula gibi dandik bir oyuna bile yenilmiş. Elbet koleksiyon olarak bakıyorsun bu işe de yani biz Türklerin bile aklından çıkan bir oyunu nasıl değerini anlatabileceksin ki? Kısaca bazı oyunlar ne kadar eski de olsa zamanına hit yapmış bile olsa her zaman çok ederi olmuyor. Bunu sadece Sabotaj için söylemiyorum yani ama Sabotaj o tür oyunların yanında bile arkasında kalıyor çünkü pek bir olayı yok.