Merhaba,

Kütüphanede bilgisayara girmek istiyorum ama korkuyorum çalınacak diye. Shadow Defender var ve program açacak olduğum zaman yönetici izni istiyor. Masaüstünden bile bir şey silecek olduğumda da yönetici izni istiyor. Böyle yere Google hesabımı girmemde sakınca var mı? Google hesabım benim için önemli. Başka hesaplarımı da girerim, belli olmaz. Yorumu size bırakıyorum.

İyi Sosyaller.

Merhaba,

Kütüphanede bilgisayara girmek istiyorum ama korkuyorum çalınacak diye. Shadow Defender var ve program açacak olduğum zaman yönetici izni istiyor. Masaüstünden bile bir şey silecek olduğumda da yönetici izni istiyor. Böyle yere Google hesabımı girmemde sakınca var mı? Google hesabım benim için önemli. Başka hesaplarımı da girerim, belli olmaz. Yorumu size bırakıyorum.

İyi Sosyaller.
Hocam girmemenizi tavsiye ederim ama girmeniz gerekiyorsa o bilgisayar ile işiniz bittiği zaman kayıtlı şifreleri ve çerezleri silip başından kalkmanız daha iyi olur sizin için.

O bilgisayarlara keylogger tarzı yazılımları atmak basit olmuyor hocam her şeye izin istiyor o tür kütüphane bilgisayarları. Yine de dediğim gibi girmemesi daha makul.

Bu yine başkasına güvenmek oluyor. Başınıza nereden, ne geleceğini bilemezsiniz. Bilgisayarı kuran kişi bile art niyetli olabilir.

Kütüphaneyi aradım sordum. Gece 12'ye kadar açık oluyor. "Deep Freeze var ve yönetici izni sistemi olduğu için bilgisayarlarımızda virüs bulunmamaktadır." dediler.