Kutuplaşma ve tartışma yaratan konular onaylanmasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 740
  • Etiketler Etiketler
    tartışma
Makaleler
10
Özellikle İsrail-Filistin ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi kutuplaşmalara sebep olabilecek konular onaylanmasın. Haberler paylaşılabilir, fakat mesaj göndermek yasak olmalı. Gereğinden fazla boş mesajlar ve tartışmalar olabiliyor. Sonuçta burası bir teknoloji forumu; tarih ve siyaset tartışılacak bir forum değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -4 Eksi
Katiliyorum ama bir yandan katılamıyorum saygı olduğu sürece tartışma iyidir.

Katılıyorum, genel sohbet dönsün sosyalde artık, ama yüksek ihtimalle onaylanmaz.

Özellikle bu tartışmalar gerekli bana göre de. Sosyal medyaya giriyorsun, her yer kaynaksız haber kaynıyor. Buraya geliyorsun, o haberden etkilenip fikir "beyan edenler" oluyor vs. bunlarla ilgilenmek bence sıradan bir teknik destek konusundan daha önemli. Siyasi fikirlere sirayet etmek hayatla doğrudan ilgiliyken yasaklama yoluna gitmeyi doğru bulmuyorum. Ama tabi, teknoloji forumundayız. Ne olacağı belli olmaz.

Kutuplaşmalar da illaki olacaktır ama işin sonunda "bir yere varmayan" tartışma diye bir şey yok. 1v1 durumda varilmayabilir ama bir sürü kişi okuyor o konuyu, you never know yani. Belki biri için "aa böyle miymiş" çektirip en kotu ihtimalle Wiki gezmesine sebep olacaksın. Bence bunlar çok değerli şeyler. Ya da bilmiyorum, belki de ben abartıyorumdur.

İnsanların kilosuyla dalga geçmek iyi bir şey değildir. Önce bunun farkına varmanı dilerim.

Katiliyorum ama bir yandan katılamıyorum saygı olduğu sürece tartışma iyidir.

Teknoloji forumunda bu olaylar tartışılmamalı. Twitter'da gayet güzel communityler var onlara bakabilirsiniz.

Anlamadım, kimin kilosuyla dalga geçmişim?
Sayfa 2 son mesajınız.

Forumu forum yapan şey kurallar doğrultusunda tartışmak ama. Herkes herkesle tabii ki aynı fikir de olmaz, sırf bir konuda fikir ayrılığına düşüldü diye farklı bir konuda çifte standart yapacak kişileri de kara listeye eklemenizi tavsiye ederim. Kural ihlali gördüğünüz yerleri raporlayabilirsiniz.

Ha hatırladım, çok doğru demişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…