Ben normalde üniversite için Ankara’ya gitmeyi düşünüyordum. Erkek kuzenimin ablası Muğla/Milas’ta okuyor, erkek kuzenim de oraya gidecek seneye kalıcı olarak. Annem bence sen de kuzeninin yanına git, arada sırada vakit geçirirsiniz ben de gelirim ev tutarız diyor. Ben de kuzenimi seviyorum yakın arkadaş gibiyiz ama Muğla’da da kariyer yapabileceğim güzel bölüm yok, eşit ağırlıkçıyım. Sizce ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben normalde üniversite için Ankara'ya gitmeyi düşünüyordum. Erkek kuzenimin ablası Muğla/Milas’ta okuyor, erkek kuzenim de oraya gidecek seneye kalıcı olarak. Annem bence sen de kuzeninin yanına git, arada sırada vakit geçirirsiniz ben de gelirim ev tutarız diyor. Ben de kuzenimi seviyorum yakın arkadaş gibiyiz ama Muğla'da da kariyer yapabileceğim güzel bölüm yok, eşit ağırlıkçıyım. Sizce ne yapmalıyım?
Eve çıkmak ayrı bir şeydir. Çok samimi olduğun biriyle eve çıktımı birbirinize tahammülünüz sıfıra inebilir. Başkasını için kendi geleceğimi riske atmazdım.
seeraddar
Yetkin
Yasandı.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Başkaları için kendi geleceğini riske atma derim.Ben normalde üniversite için Ankara’ya gitmeyi düşünüyordum. Erkek kuzenimin ablası Muğla/Milas’ta okuyor, erkek kuzenim de oraya gidecek seneye kalıcı olarak. Annem bence sen de kuzeninin yanına git, arada sırada vakit geçirirsiniz ben de gelirim ev tutarız diyor. Ben de kuzenimi seviyorum yakın arkadaş gibiyiz ama Muğla’da da kariyer yapabileceğim güzel bölüm yok, eşit ağırlıkçıyım. Sizce ne yapmalıyım?