Ethem Efe
Üstün
Bu aralar soğuk, 2 hafta önce 40 derece olduğunu düşünürsek halimden memnunum. Bu hafta Türkiye'ye kedimi getirmeye gideceğim Kıbrıs'a, hayırlısı.
Garip memleket gerçekten. Geceleri soğuktan durulmuyor gündüz terletiyor.
Garip memleket gerçekten. Geceleri soğuktan durulmuyor gündüz terletiyor.
Tatile geldiğimde her gün gördüğüm manzara. Her sene olmasa da 2 senede bir en az 2 ay kadar ayırıyorum Kıbrıs'a. Öyle girne - lefkoşa'da değil. Tatlısu'da sakin sakin yerel halk ile kafa dinliyorsun şahane oluyor. Şu elektrik kesintileri de olmasa...
Tatile geldiğimde her gün gördüğüm manzara. Her sene olmasa da 2 senede bir en az 2 ay kadar ayırıyorum Kıbrıs'a. Öyle girne - lefkoşa'da değil. Tatlısu'da sakin sakin yerel halk ile kafa dinliyorsun şahane oluyor. Şu elektrik kesintileri de olmasa...
Evet yaklaşık 40 gündür Lefkoşa'da yaşıyorum. Buralar güzel ama çok kurak mekanlar. Dağı, havası vesaire güzel de ah bir de keşke ulaşımı güzel olsaydı.Siz de Lefkoşa'da yaşıyormuşsunuzbiz de arabanın vizesini uzatmaya geldik. Olur olmaz ceza yeme riskine karşı dönüşte.
Valla olur hocam. Tatile geldiğimde yazarım buradan ayarlarız mutlaka.Bir ara gelmek isterim size vallahi, kafa dinleriz![]()
Evet yaklaşık 40 gündür lefkoşa'da yaşıyorum. Buralar güzel ama çok kurak mekanlar. Dağı, havası vesaire güzel de ah bir de keşke ulaşımı güzel olsaydı.
Vallahi olur hocam. Tatile geldiğimde yazarım buradan ayarlarız mutlaka.
Orada bizim deniz kenarı bi meskenimiz var, kendi koyu da var öyle sahil ile falan uğraşmıyorsun. Koyumuza teknemizi demirliyoruz, sadece ağustos böcekleri ile biz. Hiç karışan eden yok mis, bölgede tanıdık da çok. Tatlısu gerçekten çok güzel bir yer ki Almanlar - İngilizler de tatil beldesi seçerken oraya yoğunlaşıyor.Size demeyi unutmuşum, Türkiye'ye geldim 15 günlüğüne falan, girneye doğru dağ arasından giderken sizin tatlısu girişini gördüm. Gerçekten inanılmaz sakin ve güzel duruyor. Uğramak istedim ama zaman kısıtlıydı maalesef.