Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Dün taşınmış bulundum, buralar çok güzel. Telefon da yeni, açıkçası çok memnun kaldım her özelliğinden. Uydu mu yoksa takım yıldızı mı bilmiyorum ama güzel görüntüler yakalayabildim.

1758223847562.webp

1758223871854.webp

1758223896045.webp

Feribotla Muğla'dan kalkıyor bu arada, oradan girneye gidiyor. Gitmek isteyen varsa bilmesini isterim genelde kalkış saatinden birkaç saat sonra kalkıyor. Bizimki 11.30'da kalkması gerekirken 3.30 gibi kalktı. Her zaman sabah 8 9 gibi limanda oluyor. Daha erken gitmiyor.

Dün taşınmış bulundum, buralar çok güzel. Telefon da yeni, açıkçası çok memnun kaldım her özelliğinden. Uydu mu yoksa takım yıldızı mı bilmiyorum ama güzel görüntüler yakalayabildim.

Eki Görüntüle 186103

Eki Görüntüle 186104

Eki Görüntüle 186105

Feribotla Muğla'dan kalkıyor bu arada, oradan girneye gidiyor. Gitmek isteyen varsa bilmesini isterim genelde kalkış saatinden birkaç saat sonra kalkıyor. Bizimki 11.30'da kalkması gerekirken 3.30 gibi kalktı. Her zaman sabah 8 9 gibi limanda oluyor. Daha erken gitmiyor.

Çektiğiniz yer Orion yani Avcı takımyıldızı'nın Kemer kısmı. Dün ben de aynı yeri çektim :). Paylaştığım fotoğrafa bakarak anlayabilirsin, yerleşim ayni. En ünlü bölgelerden birisi ayrica çekimi de cok kolay.

OrionFlameHH (2).webp

Çektiğiniz yer Orion yani avcı takımyıldızı'nın kemer kısmı. Dün ben de aynı yeri çektim :). Paylaştığım fotoğrafa bakarak anlayabilirsin, yerleşim ayni. En ünlü bölgelerden birisi ayrica çekimi de cok kolay.

Eki Görüntüle 186108

İnanılmaz, benim çekimim yanında sizinki mona lisa gibi kalmış tabii. Teleskop tarzı bir şey kullanıyorsunuz sanırım. Fotoğraftaki büyük noktalar değil mi?

İnanılmaz, benim çekimim yanında sizinki mona lisa gibi kalmış tabii. Teleskop tarzı bir şey kullanıyorsunuz sanırım. Fotoğraftaki büyük noktalar değil mi?

Estağfurullah. Basit bir ekipmanla cekiyorum aslinda. O 3 nokta dediğiniz:

Ben de geçen telefonla elde pozladim hatta:

1000260026.webp

Estağfurullah. Basit bir ekipmanla cekiyorum aslinda. O 3 nokta dediğiniz:

Ben de geçen telefonla elde pozladim hatta:

Eki Görüntüle 186110

Ağzım açık kaldı, sağ alttaki kısım nedir tam olarak? Çok bilgim yok. Bulutsu mu deniyordu?