Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bu aralar soğuk, 2 hafta önce 40 derece olduğunu düşünürsek halimden memnunum. Bu hafta Türkiye'ye kedimi getirmeye gideceğim Kıbrıs'a, hayırlısı.

IMG_20251014_075409.webp

IMG_20251014_075438.webp

Garip memleket gerçekten. Geceleri soğuktan durulmuyor gündüz terletiyor.

Demeyin öyle gece 30 dereceyi gördüm ben, klima açıyordum. Ekim böyle sanırım ya.

Garip memleket gerçekten. Geceleri soğuktan durulmuyor gündüz terletiyor.

Siz de Lefkoşa'da yaşıyormuşsunuz :) biz de arabanın vizesini uzatmaya geldik. Olur olmaz ceza yeme riskine karşı dönüşte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatile geldiğimde her gün gördüğüm manzara. Her sene olmasa da 2 senede bir en az 2 ay kadar ayırıyorum Kıbrıs'a. Öyle Girne - Lefkoşa'da değil. Tatlısu'da sakin sakin yerel halk ile kafa dinliyorsun şahane oluyor. Şu elektrik kesintileri de olmasa...

Tatile geldiğimde her gün gördüğüm manzara. Her sene olmasa da 2 senede bir en az 2 ay kadar ayırıyorum Kıbrıs'a. Öyle girne - lefkoşa'da değil. Tatlısu'da sakin sakin yerel halk ile kafa dinliyorsun şahane oluyor. Şu elektrik kesintileri de olmasa...

Gazimağusa da kafa dinlemeye çalışıyorum bende, keşke müstakil evim olsa. Kira ve apartman grubunda en ufak sese laf eden İngiltere bir kadın var mesela. Yok efendim 8'den sonra ses olmayacakmış, İngiltere değil burası deyince Türkiye'de değil diyor...

Tatile geldiğimde her gün gördüğüm manzara. Her sene olmasa da 2 senede bir en az 2 ay kadar ayırıyorum Kıbrıs'a. Öyle girne - lefkoşa'da değil. Tatlısu'da sakin sakin yerel halk ile kafa dinliyorsun şahane oluyor. Şu elektrik kesintileri de olmasa...

Bir ara gelmek isterim size vallahi, kafa dinleriz :)

Siz de Lefkoşa'da yaşıyormuşsunuz :) biz de arabanın vizesini uzatmaya geldik. Olur olmaz ceza yeme riskine karşı dönüşte.
Evet yaklaşık 40 gündür Lefkoşa'da yaşıyorum. Buralar güzel ama çok kurak mekanlar. Dağı, havası vesaire güzel de ah bir de keşke ulaşımı güzel olsaydı.

Evet yaklaşık 40 gündür lefkoşa'da yaşıyorum. Buralar güzel ama çok kurak mekanlar. Dağı, havası vesaire güzel de ah bir de keşke ulaşımı güzel olsaydı.

İnsanlar mutlu ve ekonomi iyi, gerisi çok da önemli değil. Evet çok orman yok maalesef. Yine var güzel yerler arada bir gidiyoruz tabii. Ulaşım konusunda çok bilgim yok, sanırım toplu taşıma başladı ama yavaş yavaş.

Vallahi olur hocam. Tatile geldiğimde yazarım buradan ayarlarız mutlaka.

Neden olmasın :)

Size demeyi unutmuşum, Türkiye'ye geldim 15 günlüğüne falan, girneye doğru dağ arasından giderken sizin tatlısu girişini gördüm. Gerçekten inanılmaz sakin ve güzel duruyor. Uğramak istedim ama zaman kısıtlıydı maalesef.

Son düzenleme:
Size demeyi unutmuşum, Türkiye'ye geldim 15 günlüğüne falan, girneye doğru dağ arasından giderken sizin tatlısu girişini gördüm. Gerçekten inanılmaz sakin ve güzel duruyor. Uğramak istedim ama zaman kısıtlıydı maalesef.
Orada bizim deniz kenarı bi meskenimiz var, kendi koyu da var öyle sahil ile falan uğraşmıyorsun. Koyumuza teknemizi demirliyoruz, sadece ağustos böcekleri ile biz. Hiç karışan eden yok mis, bölgede tanıdık da çok. Tatlısu gerçekten çok güzel bir yer ki Almanlar - İngilizler de tatil beldesi seçerken oraya yoğunlaşıyor.