Kuzey Kıbrıs feribotu | POCO X7 Pro |

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Dün taşınmış bulundum, buralar çok güzel. Telefon da yeni, açıkçası çok memnun kaldım her özelliğinden. Uydu mu yoksa takım yıldızı mı bilmiyorum ama güzel görüntüler yakalayabildim.

Feribotla Muğla'dan kalkıyor bu arada, oradan girneye gidiyor. Gitmek isteyen varsa bilmesini isterim genelde kalkış saatinden birkaç saat sonra kalkıyor. Bizimki 11.30'da kalkması gerekirken 3.30 gibi kalktı. Her zaman sabah 8 9 gibi limanda oluyor. Daha erken gitmiyor.

Çektiğiniz yer Orion yani Avcı takımyıldızı'nın Kemer kısmı. Dün ben de aynı yeri çektim . Paylaştığım fotoğrafa bakarak anlayabilirsin, yerleşim ayni. En ünlü bölgelerden birisi ayrica çekimi de cok kolay.

İnanılmaz, benim çekimim yanında sizinki mona lisa gibi kalmış tabii. Teleskop tarzı bir şey kullanıyorsunuz sanırım. Fotoğraftaki büyük noktalar değil mi?

İnanılmaz, benim çekimim yanında sizinki mona lisa gibi kalmış tabii. Teleskop tarzı bir şey kullanıyorsunuz sanırım. Fotoğraftaki büyük noktalar değil mi?

Estağfurullah. Basit bir ekipmanla cekiyorum aslinda. O 3 nokta dediğiniz:

Ben de geçen telefonla elde pozladim hatta:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…