İki ülkede prezervatifler yasak. O yüzden iki ülkede olmaz. Henüz iki ülkeden birine gönderilmemiş gibi düşünürsek; ben en iyisi Mehmet Pişkin gibi şarap eşliğinde, yolumu bulayım.
Bunu yeni öğrendim, teşekkürler. Konuşmak yasak, korunmak yasak, çocuk aldırmak yasak. Kadınları direkt çocuk fabrikası olarak kabul etmişler. Bunu yapanlar cidden iğrenç varlıklar.
Arap olmasalar da Müslümanlar. Hem de aşırı seviyede öyleler. Suudi Arabistan bile melek gibi kalıyor. Yeterince kötü. “Daha kötüsü de olamazdı.” diyemiyorum çünkü bunlarla hiç belli olmuyor.
Irkçılık yapmıyorum, sadece açıkladım. Faşistlik seviyesinde herhangi bir şeye bağlanan ve kadınların nefes almasına bile karşı olan herkese karşıyım. Belirli ülkelerde okula bile gidemiyorlar, konuşmaları yasak ve az önce de prezervatif yasağını gördüm. Türkiye yeterince Avrupa kültüründen etkilendi diye henüz pek bir sorun yok ama tepki göstermezsek Afganistan gibi olur. Diğer taraftan, Kuzey Kore de ayrı bir seviyede. İki ülkede de 10 dakika geçirmek istemezsiniz.