Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bunu yeni öğrendim, teşekkürler. Konuşmak yasak, korunmak yasak, çocuk aldırmak yasak. Kadınları direkt çocuk fabrikası olarak kabul etmişler. Bunu yapanlar cidden iğrenç varlıklar.
Afganlar Arap değil.Kuzey Kore. Tamamen ırkçılıktan kaynaklı. Araplara karşı çok güçlü bir ırkçılığa sahibim.
- Makaleler
- 1
Arap olmasalar da Müslümanlar. Hem de aşırı seviyede öyleler. Suudi Arabistan bile melek gibi kalıyor. Yeterince kötü. “Daha kötüsü de olamazdı.” diyemiyorum çünkü bunlarla hiç belli olmuyor.
Koneko Toujou
Üstün
Fark etmez. Tıpatıp aynılar. Ha perslerden gelmiş ha araplardan. Sonuç olarak 2'si de ortak paydada buluşuyor.
Haklısın ama söylemek istediğim o değildi.
Eğer ırkçılık yapma sebebiniz Müslüman olmalarıysa herhalde aynı şekilde Türklere de düşmanlık yapıyorsunuz.
- Makaleler
- 1
Irkçılık yapmıyorum, sadece açıkladım. Faşistlik seviyesinde herhangi bir şeye bağlanan ve kadınların nefes almasına bile karşı olan herkese karşıyım. Belirli ülkelerde okula bile gidemiyorlar, konuşmaları yasak ve az önce de prezervatif yasağını gördüm. Türkiye yeterince Avrupa kültüründen etkilendi diye henüz pek bir sorun yok ama tepki göstermezsek Afganistan gibi olur. Diğer taraftan, Kuzey Kore de ayrı bir seviyede. İki ülkede de 10 dakika geçirmek istemezsiniz.Eğer ırkçılık yapma sebebiniz Müslüman olmalarıysa herhalde aynı şekilde Türklere de düşmanlık yapıyorsunuz.
Ne alakası var?Eğer ırkçılık yapma sebebiniz Müslüman olmalarıysa herhalde aynı şekilde Türklere de düşmanlık yapıyorsunuz.
Ben oradan bir Glock rica edeceğim, en azından acısız olur. Glock yoksa yerli de olur fark etmez.