Zaten dijital mahremiyet yok ki 3-5 dakikada ön-arka ekspertiz raporunu çıkartıyordur kullanan kişinin💀.

Her 30 saniyede bir ekran görüntüsü alıyor telefon. O görüntüler ise kişinin erişemeyeceği dosyaya kaydediliyor sonra devlete gönderiliyor. Daha neler neler vardır da...

Tasarım olarak fena değil ama donanım olarak kötü maalesef. Her neyse, K.Kore için önemli değil sonuçta. Adamlar telefonla internete falan giremiyor ve oyun falan oynayamiyor. Mahremiyet desen o hiç yok 😃 Senin her adımını izliyor K.Kore hükümeti. Senin tüm verilerin küçük eniştenin elinde meze olup gidiyor işte.

Her 30 saniyede bir ekran görüntüsü alıyor telefon. O görüntüler ise kişinin erişemeyeceği dosyaya kaydediliyor sonra devlete gönderiliyor. Daha neler neler vardır da...
5 dk da bir alınıyor ve kullanıcının erişemeyeceği yere saklanıyor. Herhangi bir polis seni durdurup o klasöre erişebiliyor. Devlete direkt gönderilmiyor.

5 dk da bir alınıyor ve kullanıcının erişemeyeceği yere saklanıyor. Herhangi bir polis seni durdurup o klasöre erişebiliyor. Devlete direkt gönderilmiyor.
Yemin ediyorum Allah K.Kore'de yaşayanlara yardım etsin ve onları küçük eniştenin azabından korusun. O kadar zor bir hayat ki... Devletin her dakika seni izlemesi ve sonucunda rahat bir hayat yaşayamak çok kadar kötü bir şey. Ben şahsen K.Kore'de dogmadigim için Allah'a sukrediyorum.

Yemin ediyorum Allah K.Kore'de yaşayanlara yardım etsin ve onları küçük eniştenin azabından korusun. O kadar zor bir hayat ki... Devletin her dakika seni izlemesi ve sonucunda rahat bir hayat yaşayamak o kadar kötü bir şey ki. Ben şahsen K.Kore'de dogmadigim için Allah'a sukrediyorum.
1984 Kitabı gibi resmen. Yaşayan insanlar nasıl kafayı yemiyor bilmem. Pyongyang da durumlar bu kadar kötü değilmiş gibi duydum. Harici şehirlerde yaşam çok daha zormuş. Allah sabın versin K.Kore halkına.