Sağlık durumunuzu bilmiyorum ama bu kadar hızlı acıkıyorsanız kan değerlerinize bir baktırın. İnsülin direnciniz olabilir, ben de aynı sorundan dolayı diyet yapıyorum şuan. 2 hafta gibi bir sürede bu açlık hissi büyük oranda azaldı ve artık daha az yiyerek doyuyorum.
Öncelikle kan değerlerine baktır. Bir sorun varsa belli eder kendini. Onun dışında makro hesabı yapmaya başlayabilirsin. Bende bazen sürekli acıkıyorum bazen hiç acıkmıyorum. Ancak hesabımı yaptımı histen bağımsız bilinçli bir şekilde öğünlerimi yönetebiliyorum.
Öncelikle kan değerlerine baktır. Bir sorun varsa belli eder kendini. Onun dışında makro hesabı yapmaya başlayabilirsin. Bende bazen sürekli acıkıyorum bazen hiç acıkmıyorum. Ancak hesabımı yaptımı histen bağımsız bilinçli bir şekilde öğünlerimi yönetebiliyorum.
Makroların yanında şeker, un, nişasta vb. kan şekerini fırlatan şeyleri olabildiğince azaltmak lazım. Şahsen çok faydasını gördüm. Önceden sadece kalori ve makro sayarak diyet yapardım, bir yere varamadım. Şuan hem mental olarak hem de bedensel olarak daha sağlıklı kilo veriyorum, acıkma krizlerim de neredeyse sıfıra indi.