İtachi Uchiha 3

Yetkin
Yer
Konoha
Bu konunun altına gün gün çıkan yemekleri paylaşacağım ve puan vereceğim.

1. Gün:

Kahvaltı: Yumurta, reçel, peynir, biber salça gibi bir şey vardı, çay, zeytin, ekmek ve simit.
Simit bayattı. Kalanı iyiydi porsiyonlar yeterliydi. Sınava yetişeceğim için resmini çekemedim.

Akşam yemeği: Tavuk döner, patates kızartması, mercimek çorbası, pirinç pilavı, ayran ve ekmek. Patates kötüydü, aşırı yağlı ve hafif çiğ gibiydi. Yiyemedim onu. Kalanları iyiydi. Pilav tane tane ve güzeldi, yağ tuz dengesi iyiydi. Döneri pilavın üstüne döküp krallar gibi yedim. Çorba kıvam olarak güzeldi, tuzu az geldi bana. Akşam menüsü genel olarak iyiydi.

IMG_20260914_175130.webp

Yurt yemekhanesi ve okul kantinleri birkaç kişinin eline bırakılınca kalitesizlik ve soygundan bir şey olmuyor. Umarım kaldığın yerde ki aşçılar iyi insanlardır abim 🙋
Geçici olarak bir yurttayım. Ana yurdum tadilatta. Oranın yemekleri nasıldır bilemiyorum. Şu an kaldığım yer iyi, çalışanları filan da iyi.

Postu görünce 5 yıl öncesine gittim… Parmak basma sırası, o tepsi, soğuk yemekler ama nedeni bilinmez güzel çorbaları ve ekmeği, arkada maç açık, herkes konuşuyor var olan uğultu, don atlet terlikle rahat rahat dolaşan elemanlar.

Nostaljik hissettirdi.