eneshysh

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Antalya
Gelecek öğretim yılında üniversiteler açıldığı zaman Ocak tatiline kadar KYK yurdunda kalmayı düşünüyorum. Ondan sonra tahminimce kafa dengi olduğunu düşündüğüm arkadaşlarla eve çıkarım fakat o 3 ay her türlü yurtta kalacağım, etrafı tanımam gerekiyor.

Unreal Engine tarzında güçlü sistem isteyen programlar kullanmam nedeniyle Micro ATX sistem toplayıp yurda sokmak istiyorum. Ekipman olarak AOC C24G1, HS80, Scyrox V6 tarzı pahalı ekipmanlarımı da götürmek istiyorum. O kadar abartma aga diyorsanız ucuz ekipmanlar ve ikinci el 20inç bir monitör alıp idare edebilirim ama o 3 ayın her bir günü benim için çok önemli olacak. Programları düzgünce kullanabilmem için düzgün ekipmanlar gerekiyor açıkçası.

Hadi ekipmanları geçtim kıyafetlerde vesaire durum ne alemde? Çakma bile olsa epey kaliteli Alexander McQueen, Armani, Prada kıyafetlerim var. Spor yapıyorum ve supplementlerim var. Bunlara erişebilmek için yazın otelde sıcağın altında resmen kölelik yapıyorum. Hırsızlık durumları nasıl oluyor?

Gelecek öğretim yılında üniversiteler açıldığı zaman ocak tatiline kadar KYK yurdunda kalmayı düşünüyorum. Ondan sonra tahminimce kafa dengi olduğunu düşündüğüm arkadaşlarla eve çıkarım fakat o 3 ay her türlü yurtta kalacağım, etrafı tanımam gerekiyor.

Unreal Engine tarzında güçlü sistem isteyen programlar kullanmam nedeniyle Micro ATX sistem toplayıp yurda sokmak istiyorum. Ekipman olarak AOC C24G1, HS80, scyrox V6 tarzı pahalı ekipmanlarımı da götürmek istiyorum. O kadar abartma aga diyorsanız ucuz ekipmanlar ve ikinci el 20inç bir monitör alıp idare edebilirim ama o 3 ayın her bir günü benim için çok önemli olacak. Programları düzgünce kullanabilmem için düzgün ekipmanlar gerekiyor açıkçası.

Hadi ekipmanları geçtim kıyafetlerde vesaire durum ne alemde? Çakma bile olsa epey kaliteli alexander McQueen, Armani, prada kıyafetlerim var. Spor yapıyorum ve supplementlerim var. Bunlara erişebilmek için yazın otelde sıcağın altında resmen kölelik yapıyorum. Hırsızlık durumları nasıl oluyor?

Hocam sanmıyorum olacağını ama önlem alın. Bir de laptop alsanız? Masaüstü PC'yi getirmek-götürmek zor oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyafetleri dolabiniza koyup kilitleyebilirsiniz. Genel olarak yurtlarda kıyafet dolaplarında ve bazada asma kilit takmak için yer bulunuyor. Ayrıca odada ders çalışmak için büyük bir masa bulunur, bu masa odadaki kişi sayısına göre bölünür. (Bu yurttan yurda değişebilir.) Önerim laptop götürmenizdir. Yurtların genelinde kamera var, hırsızlık olacağını düşünmüyorum. Hatalı ya da eksik bilgi verdiysem lütfen belirtin.

Son düzenleyen: Moderatör: