Bugün geldi ürün. Sol kulağında cızırtı var, ses kartında da böyle. Sürücüde bir sorun var. İade talebi oluştururken bu seferlik ürün sizde kalabilir para iadesini gerçekleştireceğiz yazıyor. İade etsem ürünü geri isteme ihtimalleri var mı? Diğer bir sorum, düzeltme imkanım var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Bugün geldi ürün. Sol kulağında cızırtı var, ses kartında da böyle. Sürücüde bir sorun var. İade talebi oluştururken bu seferlik ürün sizde kalabilir para iadesini gerçekleştireceğiz yazıyor. İade etsem ürünü geri isteme ihtimalleri var mı? Diğer bir sorum, düzeltme imkanım var mı?
İstemezler.
İadesini al prana uygun farklı bir ürün bakalım.
AliExpress'ten aldıysan hiç istemezler.
İstemezler.
İadesini al prana uygun farklı bir ürün bakalım.
AliExpress'ten aldıysan hiç istemezler.
Yaptım hocam iadeyi gümrük vergisiyle beraber gönderecekler dedikleri zaman aralılarında sizin 1000TL'ye öneriniz var mıdır?
Yaptım hocam iadeyi gümrük vergisiyle beraber gönderecekler dedikleri zaman aralılarında sizin 1000TL'ye öneriniz var mıdır?
2.el kiwi ears cadenza bakabilirsiniz bence.
Hocam bir arkadaşımda var denemek amaçlı ödünç alırım teşekkürler öneri için.
Hocam bir arkadaşımda var denemek amaçlı ödünç alırım teşekkürler öneri için.
Deneyin hoşunuza giderse 2.el olarak alabilirsiniz. Fiyatları 1100 civarında oluyor genelde. Yani silikon değiştirir ya da Castor'un size uyan silikonunu takar kullanırsınız.
Sıfır olsun derseniz 7Hz Zero 2 işinizi görür.
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Deneyin hoşunuza giderse 2.el olarak alabilirsiniz. Fiyatları 1100 civarında oluyor genelde. Yani silikon değiştirir ya da Castor'un size uyan silikonunu takar kullanırsınız.
Sıfır olsun derseniz 7Hz Zero 2 işinizi görür.
![]()
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kiwi ears hakkında daha oncede iyi yorumlar duydum zaten onu tercih edeceğim gibi.
Kiwi ears hakkında daha oncede iyi yorumlar duydum zaten onu tercih edeceğim gibi.
Tercihi size bırakıyorum. Açık konuşmak gerekirse ülkemizde sıfır kulaklıklar mantıklı tercihler olmuyor maalesef. Ancak hijyen konusu işin içine girince insanların fikri değişiyor maalesef.
Arkadaşınızda bulunuyorsa eğer deneyebilmeniz büyük bir fikir sunacaktır. Son tercihte haber verirsiniz.
Tercihi size bırakıyorum. Açık konuşmak gerekirse ülkemizde sıfır kulaklıklar mantıklı tercihler olmuyor maalesef. Ancak hijyen konusu işin içine girince insanların fikri değişiyor maalesef.
Arkadaşınızda bulunuyorsa eğer deneyebilmeniz büyük bir fikir sunacaktır. Son tercihte haber verirsiniz.
Hocam hijyen konusunda cok iyi doğru şekide temizleyip zaten elimde KZ'nin kulaklık silikonları var sorun olacağını çok sanmıyorum zaten elimden geldiğince az kullanılmışlara bakacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet