Detaylar
Kim cevapladı?CentrumBoss
Yetkin
1.25m.
shockedblackguy
Üstün
Arctis 1 Wireless'tan iyi müzik performansı sunar mı bu fiyata
(aralarında 2800TL var neredeyse).
- Makaleler
- 23
Sunmaz.Arctis 1 Wireless'tan iyi müzik performansı sunar mı bu fiyata(aralarında 2800TL var neredeyse).
shockedblackguy
Üstün
Wraith Sense Pro almıştım 1300'e ve müzik kalitesi berbattı. Bu kulaklık ondan daha iyi gibi duruyor müzik konusunda. Onu da yine Arctis 1 Wireless ile karşılaştırmıştım.
EDX'i paslayin.EDX Pro var elimde şu an, EDC'yi alıp EDX'i mi paslayayım abime yoksa EDC'yi mi?
- Makaleler
- 23
Ne tarz müzikler dinliyorsun? EDM için yeterli ama diğer müzik türleri için yetersiz kalır. Detaylı müziklerde ses çamurlaşır hafiften. Tabii fiyatına göre normal.JBL C100SI kullanıyorum. IEM bir süredir araştırıyorum moondrop chu 2 falan düşünüyordum ama bu da yeterli olur mu sizce? Oyun ve müzik için.
Müzik için aşırı beklentim yok hocam zaten dışarıda dinleyeceğim zaman kablosuzları takarım. Bunu PC için almayı düşünüyordum kafa üstü kulaklık yoruyor bazen. Discord'da konuştuğum anlaşılsın oyun için de sesin yönünü anlayayım yeter.Ne tarz müzikler dinliyorsun? EDM için yeterli ama diğer müzik türleri için yetersiz kalır. Detaylı müziklerde ses çamurlaşır hafiften. Tabii fiyatına göre normal.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar