Müzik için aşırı beklentim yok hocam zaten dışarıda dinleyeceğim zaman kablosuzları takarım. Bunu PC için almayı düşünüyordum kafa üstü kulaklık yoruyor bazen. Discord'da konuştuğum anlaşılsın oyun için de sesin yönünü anlayayım yeter.
O zaman alınır fakat dikkat edin mikrofonlu modeli alın. Hayırlı olsun şimdiden. Eğer alacaksanız tabii.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-18-17-38-01-513_org.mozilla.firefox.webp
    Screenshot_2024-11-18-17-38-01-513_org.mozilla.firefox.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 89

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-18-17-50-28-477_com.alibaba.aliexpresshd.webp
    Screenshot_2024-11-18-17-50-28-477_com.alibaba.aliexpresshd.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 87
IEM, EDM falan tam bilmiyorum. Bu kulaklık fiyatına göre nasıldır? Alınır mı? Müzik dinlemek için alacağım. Ara sırada telefon görüşmeleri olur o kadar. Belki bilgisayarımda da kullanabilirim. Oyunlarda nasıl performans verir?

IEM, EDM falan tam bilmiyorum. Bu kulaklık fiyatına göre nasıldır? Alınır mı? Müzik dinlemek için alacağım. Ara sırada telefon görüşmeleri olur o kadar. Belki bilgisayarımda da kullanabilirim. Oyunlarda nasıl performans verir?
Oyunu bilmem ama müzik tarafında sağlam bir model, EDX Pro modelini kullanıyorum ve kendisi bu arkadaştan daha alt bir segmentin ürünü olmasına karşın AOC GH300'den veya abartısız söylüyorum V2 X'ten daha iyi müzik performansı sunuyor kanımca.

Oyunu bilmem ama müzik tarafında sağlam bir model, edx Pro modelini kullanıyorum ve kendisi bu arkadaştan daha alt bir segmentin ürünü olmasına karşın AOC GH300'den veya abartısız söylüyorum V2 X'ten daha iyi müzik performansı sunuyor kanımca.

Sony WH-CH520'ye göre nasıldır performansı?