Bütçe
300-500 TL
Yenileri Tip C değil mi hocam? Ayrıca fotoğraftaki açıkca Tip C (QDC) gibi duruyor.
Edc pro diğer modellerden farklı, soket kulaklığın içinde 2 pin gibi ama qdc, recessed qdc gibi bir şey. Kablonun soketin içerisine doğru girmesi gerekiyor. C olanlarda soket dışarıda, direkt soket kablonun içine yerleşiyor.

Edc pro diğer modellerden farklı, soket kulaklığın içinde 2 pin gibi ama qdc, recessed qdc gibi bir şey. Kablonun soketin içerisine doğru girmesi gerekiyor. C olanlarda soket dışarıda, direkt soket kablonun içine yerleşiyor.
Anladım hocam. Bu durum Edc Pro'nun tüm varyasyonlarında, eski ve yeni üretimlerinde de aynı mı acaba? Şahsen ilk defa duyuyorum da.

Son düzenleme:
Anladım hocam, teşekkürler. Bu durum Edc Pro'nun tüm varyasyonlarında, eski ve yeni üretimlerinde de aynı mı acaba? Şahsen ilk defa duyuyorum da.
kz-edc-pro-08.webp
kz-edx-pro-img-08.jpg

Bu açıdan bakınca fark tam olarak gözüküyor. Edc pro b, edx pro c tip. Bildiğim kadarıyla edc pro böyle. Diğer eski modellerden olanlar da vardı, aliexpressteki satış sayfalarında desteklenen modeller diye yazıyordu ama tam hatırlamıyorum.

kz-edc-pro-08.webp
kz-edx-pro-img-08.jpg

Bu açıdan bakınca fark tam olarak gözüküyor. Edc pro b, edx pro c tip. Bildiğim kadarıyla edc pro böyle. Diğer eski modellerden olanlar da vardı, aliexpressteki satış sayfalarında desteklenen modeller diye yazıyordu ama tam hatırlamıyorum.
Anladım hocam, teşekkürler.