Herkese iyi forumlar. TWS kulaklıklarım bozuldu. Type-C çıkışlı ve mikrofonlu olarak iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Kötü müzik dinlemekten sıkıldım. Fakat arada sırada telefon görüşmesi yaparken mikrofonu iş görür mü? Bir TWS kulaklık değil, bu kulaklık telefonla görüşme için değil; görüşme yapılabilir mi, bunu merak ediyorum. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.600 TL
- Makaleler
- 23
Ikisi de alinmamali Waner 2 varken. Mikrofon ve Type-C girisli.
wraithesports.com
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Ikisi de alinmamali Waner 2 varken. Mikrofon ve Type-C girisli.
![]()
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Wraith'den ürün almıyorum, teşekkür ederim.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Ayni urunu Meyergaming'de satiyor. Fakat daha pahali. Ayni sekilde KZ'den daha kaliteli ses olarak. KZ'nin tizleri fazla keskin geliyor. EDX Pro'yu kullanip sattim.
İem kulaklıkların mikrofonları EDX Pro falan telefonla az da olsa görüşmek için işe yarıyor mu peki, deneyiminiz var mı?Rica ederim. Ayni urunu Meyergaming'de satiyor. Fakat daha pahali. Ayni sekilde KZ'den daha kaliteli ses olarak. KZ'nin tizleri fazla keskin geliyor. EDX Pro'yu kullanip sattim.
- Makaleler
- 23
Mikrofon kalitesine onem veriyorsan IEM almamalisin. Denedigim tum IEM'lerin mikrofonlari ayni fiyat bandinda bulunan TWS kulakliklardan daha kotuydu.İem kulaklıkların mikrofonları EDX Pro falan telefonla az da olsa görüşmek için işe yarıyor mu peki, deneyiminiz var mı?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Önceliğim gerçekten müzik dinlemek arayan olursa da cevaplasam yeter.Mikrofon kalitesine onem veriyorsan IEM almamalisin. Denedigim tum IEM'lerin mikrofonlari ayni fiyat bandinda bulunan TWS kulakliklardan daha kotuydu.