Lag sorunu Lossless Scaling kaynaklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Programı önceden satın almıştım ve oynadığım oyunlarda test etmek istemiştim fakat artık programdan mıdır bilmem ama bir lag sorunu var. Bu program ile ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı önceden satın almıştım ve oynadığım oyunlarda test etmek istemiştim fakat artık programdan mıdır bilmem ama bir lag sorunu var. Bu program ile ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Ekran kart seçimi kısmını Otomatik yerine kendi elinle seçmeyi dene.

Programsız test edip görmen en garantisi, lag'dan kastın Input Lag olarak varsayıyorum o yüzden bu program lag olmasına sebep olabilir evet.

@Atafun, @3613, önerdiğiniz bir kare oluşturuldu teknolojisi var mı?(FSR, NIS gibi.)
Loseless Scaling zaten FSR tabanli. NIS biraz daha iyi olabilir. Aklinda olsun,bu teknolojilerden yalnizca bir tanesini aktif etmelisin. Birbirini etkileme potansiyelleri cok fazla. V-Sync aciksa o da etkiliyor.

Son düzenleme:
Ortalama 45 - 50 FPS aldığın ve akıcılığı olmayan oyunlarda açmanı öneririm. Oyunu daha akıcı şekilde oynamak için kullan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…