SF26 90

Bilgin
İkisinden birine karar kılacağım. 120x60 olması zorunlu. Spand'taki raflara ıvır zıvırları ve defterlerimi koyabilecek olmam bir avantaj, Olov'un ayaklarının ayarlanabilir olması bir avantaj. Aralarındaki fiyat farkı az buz değil o yüzden dikkatli karar vermem gerek.

Son düzenleme:
Olov'un ayakları daha düzgün bence, Spand'deki ayaklar ortadaki paralel metallerin birleşim yerinden gevşeme-gıcırdama yapacak gibi duruyorlar. 2005 model piknik tablası ayağı :D

Olov'daki ayar kısmı bozulmadığı sürece sağlam kalır gibi. Eğer ayak ayarına güvenmiyorsan sanırım ADILS diye geçenleri de düz ayaklı, 140x60 olanı 3000 lira. Gidebiliyorsan bir IKEA'da Olov'u görüp öyle karar ver derdim ben.

Olov'un ayakları daha düzgün bence, Spand'deki ayaklar ortadaki paralel metallerin birleşim yerinden gevşeme-gıcırdama yapacak gibi duruyorlar. 2005 model piknik tablası ayağı :D

Olov'daki ayar kısmı bozulmadığı sürece sağlam kalır gibi. Eğer ayak ayarına güvenmiyorsan sanırım ADILS diye geçenleri de düz ayaklı, 140x60 olanı 3000 lira. Gidebiliyorsan bir IKEA'da Olov'u görüp öyle karar ver derdim ben.
Forum'daki IKEA'ya gittiğimde bakı'cam zaten. Lagkapten malzeme kalitesi olarak çok sağlam değil diyorlar ondan korkuyorum. Çok ağırlık olmaz üstünde ama bilemedim kafam inanılmaz karışık.
4 tane ADILS'in üstüne https://www.bauhaus.com.tr/exclusivholz-lamine-masa-tablasi-karaagac-32206041 bundan yapsam ne kadar mantıklı olur onu düşünüyorum.

Bauhaus'tan bu tarz bir eşya almadım açıkçası, bir şey diyemem.
Lagkapten malzeme kalitesi olarak çok sağlam değil diyorlar ondan korkuyorum. Çok ağırlık olmaz üstünde ama bilemedim kafam inanılmaz karışık.
Ortası boşluklu petek kağıt dolgu evet, üstüne çıkmaman lazım :D:D. 50 kilo taşıyor totalde, üstünde bir monitör iki ekipman vs. olacaksa çok sorun yaşamazsın muhtemelen. Tabii bir de NiKo gibi masa parçalamayacaksan :hehehe:
Kasa üstte mi olacak?

Bauhaus'tan bu tarz bir eşya almadım açıkçası, bir şey diyemem.

Ortası boşluklu petek kağıt dolgu evet, üstüne çıkmaman lazım :D:D. 50 kilo taşıyor totalde, üstünde bir monitör iki ekipman vs. olacaksa çok sorun yaşamazsın muhtemelen. Tabii bir de NiKo gibi masa parçalamayacaksan :hehehe:
Kasa üstte mi olacak?
Kasa yok laptop var, Laptop-monitör-monitör kolu-klavye-mouse-mousepad vs. olur. Eğer ki Adils veya Olov olanı alırsam ıvır zıvırların bir kısmı da olacak üstünde.

Kasa yok laptop var, Laptop-monitör-monitör kolu-klavye-mouse-mousepad vs. olur. Eğer ki Adils veya Olov olanı alırsam ıvır zıvırların bir kısmı da olacak üstünde.
Özellikle orta kısımlara çok yüklenmem diyorsan problem yaşamazsın, kenarları daha güçlendirilmiş zaten masanın, zayıf kısmı ortası.

Çok yüklenmekten kastınız ne hocam?
Masa için 50 kilo total denmiş, onu aşacağını zaten zannetmiyorum. Ama onun haricinde de tek bir yere çok baskı yapmaktan kaçınılması gerektiği söylenmiş. Yani tam ortasına Astral 5090 koymamak lazım :D

Bir de ekran standı kurulumu için uygun değildir notu düşülmüş bak onu şimdi gördüm, boşluk dolgudan dolayı muhtemelen.