Makaleler
9
İlk defa uğraşıp edit yaptım. Telefonum edit sırasında 45 derece olmasaydı daha güzel şeyler koyacaktım ama böyle oldu. Capcut üzerinden yaptım, hareketli geçişler uğraştırdı bir tık.

Araba takıntılısı falan değilim hiç anlamam hatta ama edit yapması daha kolay olduğu için araba edit yaptım.

İlk defa uğraşıp edit yaptım. Telefonum edit sırasında 45 derece olmasaydı daha güzel şeyler koyacaktım ama böyle oldu. CapCut üzerinden yaptım, hareketli geçişler uğraştırdı bir tık.

Araba takıntılısı falan değilim hiç anlamam hatta ama edit yapması daha kolay olduğu için araba edit yaptım.

İyi olmuş TikTok'ta tutar bu edit.

İlk defa uğraşıp edit yaptım. Telefonum edit sırasında 45 derece olmasaydı daha güzel şeyler koyacaktım ama böyle oldu. Capcut üzerinden yaptım, hareketli geçişler uğraştırdı bir tık.

Çok iyi olmuş.

Arabanın kayarak ekrana geldiği kısımlara bi efekt koysan on numara olur. Parlama falan öyle.

Arabanın kayarak ekrana geldiği kısımlara bi efekt koysan on numara olur. Parlama falan öyle.
Telefon patlamasa yapacaktım.

Müzik çok şiddetli ve video ile uyumsuz olmuş.
Arabanın içinden ziyade dış tarafına odaklanarak kesit alabilirsin.
Hocam akım aslında bu o yüzden yaptım müzik uyuyor edite. Dış kısmı dediğin
şeyi anlamadım arabanın dışına odaklı zaten.