Sizce Lamine Yamal abartılıyor mu? Bence az bile abartılıyor; 18 yaşında dünya kupasının favorilerinden İspanya’nın en önde gelen futbolcusu. 16 yaşında Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu. Ne kadar Messi’yi ve Ronaldo’yu sevsem bile Yamal bence tarihin en iyisi olacak. Ayrıca Müslüman diye ayrı bir sempatim var.
Detaylar
Kim cevapladı?Daha birde 18 yaşında, 25-26 yaşına gelince neler yapacağını düşünün artık.
RamKokusuSeven
Uzman
İddia ediyorum Messi ve Ronaldo'yu kupa bakımından geçer. Messi'yi belki geçemez ama Ronaldo'yu geçer. Çok kupa kazanır.
belfort 394
Becerikli
Çok iyi oyuncu fakat çok uzun vadeli olduğunu düşünmüyorum. Messi ve Ronaldo ile kıyaslanabilecek bir disipline sahip olmadığını düşünüyorum. Onlar gibi 40 yaşını göremeden futbola hızlıca veda eder gibi geliyor.
Türkiye - İspanya maçlarında balonluğunu yeterince izledik. 10 yaşındaki çocuğun bile gole çevirebileceği pozisyonları kaçırdı. Ben de aynı şekilde abartıldığını düşünüyorum.
emilbreivik
Uzman
Türkiye - İspanya maçlarında balonluğunu yeterince izledik. 10 yaşındaki çocuğun bile gole çevirebileceği pozisyonları kaçırdı. Ben de aynı şekilde abartıldığını düşünüyorum.
Balon dediğin çocuk o maçta 2 asist yaptı ve maçın en iyi ikinci oyuncusu, aldığı puan da ortada.
Bu arada o maçta 6 atıp salmasalar 10-11 tane yerdik toplamda muhtemelen.
Captain Skriniar
Başarılı
Eğer bu şekil devam ederse Ronaldo'yu falan geçer. Gerçekten güzel oynuyor. Çektiği şutlar, açtığı ortalar insanın ağzını açık bırakıyor. Kısaca abartılmıyor. Aksine az bile kalıyor denilenler.